bu kafesde acaba üretim olurmu?

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
arkadaslar, üretim icin kendime 2 cift kus aldim (jumbo) erkegin biri daniel lüdolf dan uc tanesi hans iseli den..... kendimce baya bi büyük kafese koydum , su an iki yuvalik var, yemlerini her gün tazeliyorum, suyunu da ayni sekilde... foto ekliyorum yorumlariniz bekliyorum, olumlu yada olumsuz...

eteamsah

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
Karahan
Olur kardeşim neden olmasın. Yeterki kuşlar eş tutsun. Senin biraz sabırlı olman lazım. (Ben bu yaşıma geldim sende o sabrı göremedim,  yakında bunları satar hazır damızlık alırsın.)  :D

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
Öncelikle hayırlı olmasını dilerim ama kuslarin yaslarini belirtmemissiniz damizlik boyda mi yoksa yavru mu ? benim nacizane fikrim tabi damizlik iseler içerisinin daha sade olmasi kuşlara biraz daha hareket alanı olmasi acısından tüneklerin birini çıkar,icinde oyuncak tarzı seyler olmasın ki kuşlar birbirleriyle ilgilensin ayrıca yuvalar küçük gibi geldi bana

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Cengiz Beye katılıyorum. Ayrıca Lütolftan aldığın dişi o yuvaya sığmaz. Normal kuşlar için bile küçük.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
arkadaşlara katılıyorum  1 çitfe uygun ve  içerisi  çok kalabalık bence  içerdeki fazlalıkları at dışarı  bi  üretim yapacaksın demi....ALLAH utandırmasın

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Jumbo bakımından bir çift için bile küçük gibi görünüyor. Daha büyük bir kafes daha iyi olur

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
kuslar 2010 dogumlu... yuvanin kucuklugunu demissinizde... yuvanin öclüleri, eni 70cm, derinligi 45cm, yüksekligi 80cm... gercektenmi kucuk? sanirim fotoda yanilma yaptiriyo...

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
peki kafesin ebatları nedir ben baya bi şaşırdım yuvalık ölçüsünede
yuvalık dediğiniz sizin kafes olmasın biz o yana asılan kutulardan bahsediyoruz ama

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
oyuncakları at gitsin tespih gördüm orada onu siz alın sabır çekmekte baya ideal olacak :D

şaka bir yana kafesin içi ferah olmalı yoksa kuşlar rahat hareket edemez

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
verdigim olculer kafesin ölcüleri:) yuvaninkiler ise, eni 21cm, boyu ve derinligi 17cm

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
eteamsah' Alıntı:
Olur kardeşim neden olmasın. Yeterki kuşlar eş tutsun. Senin biraz sabırlı olman lazım. (Ben bu yaşıma geldim sende o sabrı göremedim,  yakında bunları satar hazır damızlık alırsın.)  :D

aaa brüedsch:D simdi gördüm yorumunu..:p ya walla is basi yapsam bascam parayi, yumurtasi ile beraber cift alcamda...:D su an bunlarla bi baslangic istiyorum, bunlarin kanlari güzel.. tek sorun, cift tutmalari... tutarlarsa...:) baya güzel olcak...:D

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
içinde gerçekten çok malzeme var bence onları çıkartman lazım sadece tünekler yeter daha önce 2 kuşluk kafeste 4 kuş görmedim hiç hadi işallah olursa haber edersin

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
10u-R' Alıntı:
arkadaslar, üretim icin kendime 2 cift kus aldim (jumbo) erkegin biri daniel lüdolf dan uc tanesi hans iseli den..... kendimce baya bi büyük kafese koydum , su an iki yuvalik var, yemlerini her gün tazeliyorum, suyunu da ayni sekilde... foto ekliyorum yorumlariniz bekliyorum, olumlu yada olumsuz...

ABİCİM SENCE OLURMU SİTEYİ HİÇ İNÇELEMEDİNMİ :-[ :-[ :-[

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
ilker ERTÜRK' Alıntı:
ABİCİM SENCE OLURMU SİTEYİ HİÇ İNÇELEMEDİNMİ :-[ :-[ :-[
siteyi inceledim yeteri kadar, baya bi üretici de gezdim:) su an ev ortaminda elimde olan kafesde bakiyorum kuslara,iste zaten sorunda burda... oturma odasinda duruyorlar, kendi odamda papaganim var, papaganla anlasamiyo mubisler, oturma odasindada biraz kibar durmasi gerekiyo... yoksa biliyorum box larda üretim daha kolay, saglikli oldugunu, burda sormamim amaci zaten olup olmucagina emin olmakdi

Mehmet Kıdır' Alıntı:
4 kuşla üretim olmaz.

salmada oluyoda böyle orta boy genis bi kafesde neden 4 kusla üretim olmuyo?

Caner TOPCU' Alıntı:
daniel lutolfdan alinan her kusun cok iri oldugunumu dusunuyosunuz? ben yüksek para vermeyip aldim, rengide, boyuda posuda masallahi var! ayrica zaten disi degil, erkek kus...
yalvaclı' Alıntı:
her şeyin gönlünce olsun
tesekkurler

karahanuzun' Alıntı:
arkadaşlara katılıyorum  1 çitfe uygun ve  içerisi  çok kalabalık bence  içerdeki fazlalıkları at dışarı  bi  üretim yapacaksın demi....ALLAH utandırmasın
amin insallah cumlemizi