bu kafesde acaba üretim olurmu?

E

elaziz2316

Guest
    Kafesin ölçüleri papağan için uygun sanki. Muhabbet kuşu için 80cm yüksekliğe gerek yok. Bence bu iş için biraz ayarsız ölçülü bir kafes. Yüksekliği 80 yerine 50 olsaydı, eni de 70 yerine 100 olsaydı. Hacim olarak aynı olurdu. Fakat kullanışlı bir kafes olurdu. Ama eldeki imkanlarda önemli tabiki. İşin rast gider inşallah.

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
elaziz2316' Alıntı:
    Kafesin ölçüleri papağan için uygun sanki. Muhabbet kuşu için 80cm yüksekliğe gerek yok. Bence bu iş için biraz ayarsız ölçülü bir kafes. Yüksekliği 80 yerine 50 olsaydı, eni de 70 yerine 100 olsaydı. Hacim olarak aynı olurdu. Fakat kullanışlı bir kafes olurdu. Ama eldeki imkanlarda önemli tabiki. İşin rast gider inşallah.
tesekkurler, ilk mubis alirken üretim yapmak aklimda yokdu, e ek gelir olarak bi is yapmak gerek, papagan üretmek cok zor, degisik belgeler isteniyo, muhabbet kusunda ise öyle bi durum söz konusu degil, artik sitedeki ölcüleri göz önünde bulundurup güzel bi iki box yaparim kendime...;)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
10u-R' Alıntı:
salmada oluyoda böyle orta boy genis bi kafesde neden 4 kusla üretim olmuyo?
Onur bey dene, ben tecrübelerime dayanarak söyledim. Sen tahminlerle konuşuyorsun. Sen bilirsin. Hayır yapma diyemem ya.

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Onur bey dene, ben tecrübelerime dayanarak söyledim. Sen tahminlerle konuşuyorsun. Sen bilirsin. Hayır yapma diyemem ya.
estafurullah, lütfen yanlis anlamayin da, kagit üzerinde yani teoretik olarak olmasi gereken sey aslinda, ama iste bazen tecrübe, preatik, teoriden daha fazlasi..:) o yüzden zaten burdan sormayi yeegledim, cvbiniz icin tesekkurler

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yanlış anlamadım. Tartışarak doğruları buluyoruz burada. Kuşlar hissiyat sahibi oldukları için olmaz. Bir birlerini insanlardan daha fazla kıskanırlar. ve diğer kuş cinsleri gibi yumurta ve yavrularını korumazlar. Başka kuş desen anlarım. Hint bülbülü mesela. Dar bir alanda mutlaka savaş çıkacaktır. İnşallah çoğalttığınızda beni anlayacaksınız.