bu kuş dişiyse erkeğin üzerinde ne işi var kuş dişimi ?

Adı
metin
Soyadı
Oruç
Arkadaşlar

Benim dişi olarak bildiğim alt resimdeki kuşu bugün erkek olduğuna emin olduğum kuşumun üzerinde gördüm.Bu kuş dişimidir dişi üstte çiftleşme olabilirmi eğer bu kuş erkekse benim diğer erkeğim başka bişeymi :) çarpık ilişkimi var anlamadım :( yardımcı olurmusunuz.

tşk......

::) ???

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Resimde parlama olmuş burun eti mor gibi geldi morsa erkektir kuşlarda dediğiniz durumlar bazen görülüyor...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ceresi belli olmuyor res ama kardeş iki kuşunda profilden bak erkeğin kafası ile dişinin kafa yapısı farklıdır erkek b  hafif çıkıntılı dişinin küçük  biraz basıktır en kesini mıknatısla sit bul bak slmçalışmalısın

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Yavru muhabbetlerde cere den cinsiyet anlamak çok güçtür. Fakat şunu söyleyebilirim hayvanlarda çiftleşme döneminde insanlara göre davranışları çok değişiktir. Dişi köpeğin kızanı geldiğinde başka dişi veya erkek köpeklerin üzerine çıkar ve kelkinir sanki erkek köpekmiş gibi veya bir başka dişi köpek gelir kızanı gelen dişi köpeğin üstüne çıkar bu tarz hareketler normaldir. Ama illede cinsiyetini öğreneyim derseniz size net bir cevap verecek olan bir iğneyi iple baglayıp cinsel organlarına yaklaştırmanızdır. İğne dairesel hereket yapıyorsa bu dişidir. Düz çizgi çiziyorsa bu erkek anlamına gelir.

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Metin bey bu biz üreticilerin yaşadığı büyük bir problem özellikle parçalı dediğimiz bu kuş tiplerinde renk pigmentleri farklı olduğundan cere gerçek rengini alamamaktadır.Deneyimime göre kuşunuz erkektir.