Tuna DEMÜR
Üyemiz
1 Dişi bir erkek kuşumun yanına 1 çift kuş daha aldım. İlk çiftim pek anlaşamamış ve dişi erkeği sürekli hırpalamıştı. Son olarak 1 erkek 1 dişi kuş daha almaya gittim. Fotoğraflardaki kuşları kendim seçtim. Satan hanımefendi de pek cinslerini anlayamadığı için sizden fikir almak istiyorum. Albinoyu erkek, yeşil kuşu ise dişi diye satın aldım. Sonradan albinonunda dişi olduğunu düşünmeye başladım. Yeşil kuşunda ceresi biraz mavileşti ondada kararsız kaldım açıkcası acaba erkekmi diye. Sizce bu kuşların cinsleri nedir? Duruma göre erkek yada dişi bir kuşla değiştireceğim...
Dişi diye satın aldığım yeşil kuş (sağdaki) yanındaki mavi erkekle çok iyi anlaşıyorlar sürekli öpüşüp birbirlerini kaşıyorlar ama sanırım dişi daha 2-3 aylık...
Bu fotoğrafta erkek diye satın aldığım albino ve yeşil kuş bir arada sakat sanırım albinoda dişi...
Erkek diye satın aldığım albino...
Buda kuşlarımın yaşam ve oyun alanı
Dişi diye satın aldığım yeşil kuş (sağdaki) yanındaki mavi erkekle çok iyi anlaşıyorlar sürekli öpüşüp birbirlerini kaşıyorlar ama sanırım dişi daha 2-3 aylık...
Bu fotoğrafta erkek diye satın aldığım albino ve yeşil kuş bir arada sakat sanırım albinoda dişi...
Erkek diye satın aldığım albino...
Buda kuşlarımın yaşam ve oyun alanı