Bu kuşlardan yavru alabilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
öncelikle maşallah hayırlı üretimler birinci resimdeki kuşların hazır gibi duruyor tabi anlaşıyorlarsa yumurtlar diyerlerinin dişileri fazla gözükmüyor onlar için bişey diyemem anlaşıyorsalar kuşlarınız yuvaya girme çıkma oluyorsa yumurtlarlar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
öncelikle maşallah hayırlı üretimler birinci resimdeki kuşların hazır gibi duruyor tabi anlaşıyorlarsa yumurtlar diyerlerinin dişileri fazla gözükmüyor onlar için bişey diyemem anlaşıyorsalar kuşlarınız yuvaya girme çıkma oluyorsa yumurtlarlar
+kuşların tünekleri biraz yüksek gibi sanki kafese sığmak için eğiliyorlar

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Metin Bey benim kafeste kullandığım taktik, birçok arkadaşımızın da tavsiyesi, yanlışım varsa üstadlarım düzeltsin.
Evde üretim sıkıntılı oluyor, kuş sahibi, evdeki çocuklar, misafirler kuşlarla çok haşır neşir olunca doğal olarak rahatsızlık verilebiliyor. Kuşlar stres olmayan ortam ve zaman dilimi ararlar. Kafesin içinde kalabalık yapacak şeylerin olmamasına özen gösterin. Tünekler çok önemli tabi , abimin dediği gibi baya yukarıda duruyor. Beslenmesi ve mama takviyesi iyi olursa her nevi yavru alınabilir. Kuşlarınız da uygun görülüyor, şartlar ve sağlıkları iyiyse neden olmasın.

metin86

Yeni Üyemiz
Adı
metin
Soyadı
şentürk
dediğiniz doğru indirdim aşağıya tüneği boş bir odam var orada bakıyorum sadece kendim akşamları bakmak için 1 saat falan oturuyorum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Iyı bır uretım ıcın once ıyı bır kan kus sonra gereklı tum bakımlar ısı ısık havalandırma yanı ortam uyumlulugu  sabır ve (ıcınde geregınden fazla rahatsız ememe de sart tabıkı) en son olarak kı en buyugu budur  Şans.......sımdı sızede bol şans ve sabır kardesım....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
kuşlarda bir sorun yok gibi...üremeleri için diğer arkadaşların da dediği gibi bakım ve ortam şart, bunları da yorumunuzdan sağlamışınız gibi görünüyor...geriye beklemek kalıyor. Yumurtlarsa, birinci resimdeki çiftinizden harika renklere sahip yavrularınız olur.