BU KUŞLARI SATMIŞLAR.YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MEHMET GÜNAYDIN
ZEKİ AÇIKLAMIYOR AMA BU İŞİ ADET HALİNE GETİREN 2-3 KİŞİ VAR BUNLARDAN BİRİDİR
BEN HERZAMAN İNTERNETTE SATIŞ VE ALIM  YAPACAK ARKADAŞLARIMA HERKONUDA DÜRÜST OLMALARINI UFAK BİR YANLIŞTA
ADLARININ ÇABUK DEŞİFRE OLACAĞINI HER FIRSATTA İZAH EDİYORUM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Zeki kardeş bencede bu olayı başlattın veya el attın,  bildiğini site üyeleri ile paylaşmalısın...Daha başka kimselerin canı yanmasın...

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
SUÇLUYU SAKLAYANDA SUÇLUDUR.BURDA ART NİYETLİ KİŞİLERİ AYIKLAMAMIZ LAZIM.ZEKİ KARDEŞ NEYDEN KORKUYORSUN ANLAMADIM.DİYELİMKİ BEN KUŞ ALMAK İSTEDİM VE O KİŞİ BENDE KANDIRDI SAYALIM O ZAMAN GÜNAHIM SANADA BNER YAZIK DEGİLMİ?
(NAMUSLULARDA NAMUSSUZLAR KADAR CESARETLİ OLMALI)
ZEKİ BEY EN KISA ZAMANDA AÇIKLIYACAKTIR UMARIM.YOKSA SİTENİN GÜVENLİGİ NERDE KALDI.
BİRAZDA SELAHATTİN ABİYE SİTEMİM OLACAK BU İŞE EL AT PEŞİNİ BIRAKMA SUÇLULAR ARAMIZDAN DEFOLSUN.ETİMİZDEN TIRNAGIMIZDAN ARTTIRDIGIMIZ PARAYLA KUŞ ALIYORUZ.
KUŞU ALAN NERDE ÇIKSIN O SÖYLESİN.SUSUYORSA HAK ETMİŞTİR.
LÜTFEN BİZİ SOGUTMAYIN.

nuse14

Uzman Üyemiz
erbay' Alıntı:
Benim anlamadığım kuşu alan kişi niye demiyor şu kişiler bana böyle kuş sattılar.Zeki abi saklama derim satan kişileri çünkü alan insanlara yazık değil mi etinden tırnağından artırıp bir şeyler yapmaya çalışıyor.
+

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
MURAT AKKURT' Alıntı:
SUÇLUYU SAKLAYANDA SUÇLUDUR.
  Lütfen böyle düşünmeyiniz; Zeki Abininde vardır bildiği. Zaten önceki iletisinde yazmış "Satan kişi bir açıklama yapar"..

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Hiç mi Allah Korkusu yok bu insanlarda yaw.Ahlaksızlıktan başka bir açıklaması olamaz bunun.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
kuşların hasta olduğunu gelince anlamış.resimlerde kuşlar sağlıklı.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
zeki abi isim vermeyerek burdaki bir çok kişiye kötülük yapıyosyun yazık çok halsiyetsiz bir insanmış bizde satanın adını bilelimki abi bizede aynı şeyi yapmasın

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
şimdi arkadaşlar o vatandaşın ismini yazacağım ancak.şu klavyenin arkasından esen arkadaşlar varya onlara bir çift sözüm olacak.ben defalarca kuş alınırken nasıl davranılması gerektiğini yazdım.mevlam insana akıl ,fikir vermiş.sen hala bu hataya düşüyorsan günahı benim boynuma değil senin akıllı hareket etmemenedir.bunlar ucuz laflar.yok günahı banaymış sen banamı danıştın kuş alırkende günahına ortak arıyorsun.benim sermayem günaha ortak olacak kadar çok değil.korku meselesine gelince bunlar gecekondu edebiyatıdır.ben o işleri bırakalı çok oldu.gaza gelecek yaşı çoktan geçtim.korkacak olsam zaten bu yazıyı yazmam.lütfen yazı yazarken üslubu bozmayın o üslup senin kişlik ve karakterini ortaya koyar.o işi yapan arkadaş bu sitede daha önce yine can yaktı ama malesef ders almamışızki bakın yine yapmış.bu işi yapan kişi ERKAN YETİM dir.kuşu alan arkadaş bana bu ismi verdi.ama ben eminim yine sizler yine aynı hataya düşeceksiniz.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Kim olursa olsun, lütfen kuşları canlı görmeden pazarlık yapmayınız ve satın almayınız, hele hele resimden begenerek parasınıda peşin ödemeyiniz...

E

elaziz2316

Guest
    Açıklama için teşekkürler Zeki bey.  İnşallah tekerrür etmez.

Selahattin Abi'ye de buradan sesleniyorum.

Sitemizde bir KARA LİSTE oluşturalım. Bu tür insanları burada ilan edelim. Umulur ki bu tür davranışlarda bulunmazlar. Yok ısrarla bulunanları da burada afişe edelim. Nasıl bankaların KARA LİSTE HAVUZU var. Kredi talebinde bulunan kişiye bakıyorlar, bu listede yer alıyor ise feriştahı gelse kredi vermiyor. Yanılmıyorsam 5 yılda ancak isim siliniyor. Böyle bir liste oluşturulması bence bu sahadaki insanlara çok ki çok faydalı olacaktır. KARA LİSTE şart.

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
Paylasmin için teşekkürler Zeki umarım bundan sonra arkadaslar daha duyarlı davranırlar.Bu arada Selahattin abi sana da  seslenmek istiyorum sitenin daha verimli  işlemesi adına 1500 kadar üyenin üyeliklerini iptal ettiğinizden bahsetmişsiniz sizden ricam bu denli duyarsız kisileride sitenin refahı ve bizlerinde mağdur olmaması adına üyeliklerini iptal ederseniz daha iyi olur kanaatindeyim şimdiden teşekkür ederim.

E

elaziz2316

Guest
Crazyy_man' Alıntı:
Bu arada Selahattin abi sana da  seslenmek istiyorum sitenin daha verimli  işlemesi adına 1500 kadar üyenin üyeliklerini iptal ettiğinizden bahsetmişsiniz sizden ricam bu denli duyarsız kisileride sitenin refahı ve bizlerinde mağdur olmaması adına üyeliklerini iptal ederseniz daha iyi olur kanaatindeyim şimdiden teşekkür ederim.
    +1

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar bu tür Satışlar her zaman olacaktır. Zekinin dediği çok doğru biz her ne kadar burdan kuşları görmeden almayın, bu işe başlayacaksanız yavrudan başlayın diye her seferinde ne kadar yazsakta, her hafta konu açılıyor veya öm atılıyor. inanın çoğunu cevaplamıyorum. Şurda kuş varmış, askere gidiyormuş, karısı istemiyormuş, çocuğu olmuşmuş, tanışıyormu, komşusu şikayet etmişmiş............
Arkadaşlar bu işten ekmek yiyen, gelirini katlayan bu işi niye bıraksın, kim bırakır. Ama anlatamıyorsun işte, emekleri boşa çıkıyor. Bu konu da bunların uzantısı doğrultusunda gelişmiştir. Ama yarın gene birinin bana abi bilmemkimin kuşu varmış, herşey dahil xxxtl diyor alayımmı sorusuna bıkmadan usanmadan alma kardeşim diyeceğim.

Allah hiç kimsenin yaptığı, yapacağı emekleri boşa çıkarmasın. Bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın. Boş ve kötülük saçan insanlardan uzak tutsun. Amin.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşlar kuşların fot mevcut gitsin aldığı adamın kapısına atsın devlet bile vergi dairelerinde isim beyan yapıyordu utansı diye hemşo sen bu ismi gel dekocaman kırmızı yazıyla yaz  bu sitede olacağını yada fazla yazamayacağını düşünüyorum  slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...