- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
Emre CEYHAN' Alıntı:Usta ayıptır söylemesi asfalta at pislemiş gibine bakar ne üretirim zevk meselesi tabi...
bu tabirleri hiç yakıştırmadım sizlere allahın gücüne gider siz nasıl olurda onun yarattığı bi canlıya bu tabirleri kullanıyorsunuz inş sizlere hep böyle yavrular verirde görürsünüz kargayı at bokunu.Fırat DEMİRCİ' Alıntı:Bence hoş bi görüntü olmamış muhabbet kuşundan çok kargaya benzemiş. Fakat karar yine sizindir.
kuslar hakkında yeterli bilgiye sahip oldugunuz zaman.. bu yorum icin kendinize kızacaksınız..Emre CEYHAN' Alıntı:Usta ayıptır söylemesi asfalta at pislemiş gibine bakar ne üretirim zevk meselesi tabi...
Kesinlikle katılıyorum. Rabbim neylerse güzel eyler amenna.Bekir ÇOLAK' Alıntı:bu tabirleri hiç yakıştırmadım sizlere allahın gücüne gider siz nasıl olurda onun yarattığı bi canlıya bu tabirleri kullanıyorsunuz inş sizlere hep böyle yavrular verirde görürsünüz kargayı at bokunu.
Kesınlıkle bende katılıyorum benzettıkleri şeye bak be yazıkBekir ÇOLAK' Alıntı:bu tabirleri hiç yakıştırmadım sizlere allahın gücüne gider siz nasıl olurda onun yarattığı bi canlıya bu tabirleri kullanıyorsunuz inş sizlere hep böyle yavrular verirde görürsünüz kargayı at bokunu.
+1Bekir ÇOLAK' Alıntı:bu tabirleri hiç yakıştırmadım sizlere allahın gücüne gider siz nasıl olurda onun yarattığı bi canlıya bu tabirleri kullanıyorsunuz inş sizlere hep böyle yavrular verirde görürsünüz kargayı at bokunu.
bence böyle kuşlar çok degerli lütfen yorummlarımıza dikkat edersek ben begenmedim demeniz yeterli bu nasıl bi konuşma şekliEmre CEYHAN' Alıntı:Benim yorum şeklim böyle.Direk atın pisliği geldiyse aklınıza o sizin hayal gücünüz.Ben ikisi arasındaki zıtlıktan bahsettim.Şahsi fikrim berbat görünmesidir.