BU MUTASYONUN TEPELİSİNİ ÜRETELİM Mİ? (BEHSAT TİĞİZ )

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Bendede  vardı aynı renk dişi tepeli yok elimde ama imkanın varsa neden olmasın... selametle 

Jumbo35

Üyemiz
Bence hoş bi görüntü olmamış muhabbet kuşundan çok kargaya benzemiş. Fakat karar yine sizindir.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Emre CEYHAN' Alıntı:
Usta ayıptır söylemesi asfalta at pislemiş gibi:D ne bakar ne üretirim zevk meselesi tabi...
Fırat DEMİRCİ' Alıntı:
Bence hoş bi görüntü olmamış muhabbet kuşundan çok kargaya benzemiş. Fakat karar yine sizindir.
bu tabirleri hiç yakıştırmadım sizlere allahın gücüne gider siz nasıl olurda onun yarattığı bi canlıya bu tabirleri kullanıyorsunuz inş sizlere hep böyle yavrular verirde görürsünüz kargayı at bokunu.

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Bu mutasyon çok nadirmiş,internette okumuştum.Siyah yüzlüler olarak geçiyor gerçi bu tam olmamış ama siyah yüzlüler ailesinden.Bunun tam siyah olanını elde edersen tepelide güzel durur.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
bu tabirleri hiç yakıştırmadım sizlere allahın gücüne gider siz nasıl olurda onun yarattığı bi canlıya bu tabirleri kullanıyorsunuz inş sizlere hep böyle yavrular verirde görürsünüz kargayı at bokunu.
Kesinlikle katılıyorum. Rabbim neylerse güzel eyler amenna.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
Kesınlıkle bende katılıyorum benzettıkleri şeye bak be yazık  :mad: :( :mad: :mad:

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
+1

Jumbo35

Üyemiz
BEkir Çolak Behsat abi forumdakilere sormuş benim nacizane fikrim kargaya benzediği yönünde ne var bunda konuyu farklı yönlere çekmek doğru değildir.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
YA HERKESİN KENDİ FİKRİ TABİİ AMA BENDE ÇOK SEVİYORUM DEDİMYA BENDE DE AYNISI VAR DİYE AMA BENDE KARGA DİYE SEVİYORUM YALAN YOK  rotfl rotfl rotfl EN ÇOK SEVDİĞİM KUŞUM O BİDE

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Benim yorum şeklim böyle.Direk atın pisliği geldiyse aklınıza o sizin hayal gücünüz.Ben ikisi arasındaki zıtlıktan bahsettim.Şahsi fikrim berbat görünmesidir.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Emre CEYHAN' Alıntı:
Benim yorum şeklim böyle.Direk atın pisliği geldiyse aklınıza o sizin hayal gücünüz.Ben ikisi arasındaki zıtlıktan bahsettim.Şahsi fikrim berbat görünmesidir.
bence böyle kuşlar çok degerli lütfen yorummlarımıza dikkat edersek ben begenmedim demeniz yeterli bu nasıl bi konuşma şekli

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
fırat kardeş yerden göğe .bekir kardeşim haklı.ALLAHIN yarattığı her canlı mübarek tarafından özenle yaratılmıştır.
senin konusuna yorum yaptığın adamı tanımam.takip ettiğim kadarıylada buişi ilmiyle yapan kişi.kendisini de çalışmalarından dolayı devamlı tbrik eder tebrikte etmenızı dilerim.

bence yorumlarımızı biraz daha düşünerek yaparsak yanlış tarafa çekilmez.malum sitenin durumu herzaman tartışmaya acık.

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
çok güzel olur nadide parça elmas gibi keşke herkez behsat usta gibi kendini aşıpta olmıyanın üretimi için ugraş verse emegine saglık ... inanın dunya birinci türkiyeden çıkar... thumbsupbo

mahmut ozkur

Üyemiz
Son günlerde Antrasitler ile beraber ilgimi çeken bir mutasyondu, lakin Türkiye'de yok diye biliyordum. Tabi Behsat Tiğiz faktörünü unutmuşum.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Behsat abi paket yap gönder gelsin :) MAŞALLAH Siyah Yüzlülere Örnek