berkansenol
Uzman Üyemiz
Arkadaşlar ,Kardeşler , Üstadlar. merhabalar . bu olay hanginizin Başına Geldi Bilmiyorum ama geldiyse mutlaka bir çözümünü bulmuşsunuzdur . bulduğunuz çözümü benimlede paylaşırsanız çok sevinirim. Olay şu . bir çift yerli muhabbetim var . Daha Çifteşmediler. dişiyi alalı 1 hafta oldu. eş tuttular. erkek kuşum kızgın. dişinin ceresi beyaz . galiba kahverengi olmaya başladı. erkek dişinin her fırsatta kuyruğuna basmaya çalışıyor. herneyse , yuvalık taktım. erkek yuvalığın konargasına oturuyor ve kursağından çıkardığı yemleri yuvalığın dış kısmına kusuyor. sanki karşısında bir canlı varmış gibi. dişiye yapması gerekenleri yuvalığa yapıyor. yuvalığı söküyorum . bu sefer gidip suluğu astığımız mandala kusuyor .mandalı ve yuvalığı çıkarınca erkek kuşum bazen bağırıyor . hemde uzun uzun . . acaba erkek çokmu kızgınlaştı . yada ne yapmam gerekiyor. kuşları ayırdım. dişi kuşum yem yemedi tekrar birleştirince yedi .
NOT : Bu konuya benzer bir konu açmıştım. kusura bakmayın şimdi biraz daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım.
NOT : Bu konuya benzer bir konu açmıştım. kusura bakmayın şimdi biraz daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım.