Bu şekilde davranmasının sebebi nedir?

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
muhabbet kusum elıme videodakı gıbı hareketler yapıyor nedenı nedır acaba? bilen ve sebebini söyleyen arkadaslarıma sımdıden tesekkurler...

alkisd alkisd alkisd

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ses gelmedı ama konusmaya calısan kuslar kafa sallayarak kelımelerı cıkartmaya calısır veya parmagınızı uzatıgınızda parmagınıza vurarak kusar

Bu benım dusuncem bılgılı abılerımız yardımcı olucaktır

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
ses gelmedı ama konusmaya calısan kuslar kafa sallayarak kelımelerı cıkartmaya calısır veya parmagınızı uzatıgınızda parmagınıza vurarak kusar

Bu benım dusuncem bılgılı abılerımız yardımcı olucaktır
videoda ses var kardes belkı sesi kısıktır senın pc nın...kuşum konusuyor zaten 2 kelime ve 2 çeşit ıslık öttürüyor.. parmagıma yem kusması bana göre kötü cunku kursaklarına zararlı dıye bılıorum... ama parmagıma neden böyle hareketler yapıor cıkaramadım :D

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Emin ARSLAN' Alıntı:
videoda ses var kardes belkı sesi kısıktır senın pc nın...kuşum konusuyor zaten 2 kelime ve 2 çeşit ıslık öttürüyor.. parmagıma yem kusması bana göre kötü cunku kursaklarına zararlı dıye bılıorum... ama parmagıma neden böyle hareketler yapıor cıkaramadım :D
kusun cok saglıklı gıbı gorunuyo ya ciddi bisi yoktur heycandanlanmıstır :D

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Kuşunuz çok güzel maşallah.Ben kızıştıklarında erkeklerin böyle kafa salladığını biliyorum yani kızışmış olabilir.

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Ö.Faruk ATEŞ' Alıntı:
Kuşunuz çok güzel maşallah.Ben kızıştıklarında erkeklerin böyle kafa salladığını biliyorum yani kızışmış olabilir.
kardesim kuş 3 aylık erkek dişi diye bişey görmedi 3 aylık kusun kızısma ıhtımalı yoktur diye dusunuorum acaba benı eş olarak mı sectı diye süphelenmeye basladım.. egıtım amaclı bakıorum kusuma..  icon_think icon_think

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
benim kuşum 6 aydır parmağıma başıma kusuyor, çok şükür sorun olmadı. kuşunuz sağlıklı maşallah.büyüyor ve oyun istiyor. endişelenmeyiniz.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
ayrıca 3-4 aylık muhabbetlerin kızıştıkları da bilinir. haberiniz olsun. dişi görmesine gerek yok. tamamen içgüdüsel

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Emin ARSLAN' Alıntı:
3 aylık kusun kızısma ıhtımalı yoktur diye dusunuorum
  2 aylık bir erkek Muhabbetkuşum 4 aylık bir dişi ile salmada çiftleşmeye başlamıştı. Üretim kafesine aldım eşi tam 10 tane yumurta yaptı (Hepsi doluydu).

Emin ARSLAN' Alıntı:
  acaba benı eş olarak mı sectı diye süphelenmeye basladım.. egıtım amaclı bakıorum kusuma..  icon_think icon_think
  Doğru tahmin etmişsiniz "Evcil MuhabbetKuşları sahiplerini eş seçerler".. Elinize, parmağınıza kur yapacak sonrada çiftleşme hareketleriyle parmağınıza-elinize sperm hücrelerini bırakacaktır. Doğadaki tüm canlıların hakkıdır çiftleşmek..
  MaşAllah çok sevimli ve sağlıklı görünüyor..

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Yılmaz abi elimle suanlık çiftleşmiyor.. simdilik. o coşkusunu gidermek için ne yapmalıyım eş almak istemıyorum 2 kelıme soyletmeyı basardım daha da ileri gitmesını ıstıyorum cunki.. salih özdemir abimizden aldım kusu o kadar cok kızarsa göturup bi enerjisini attırırım dıe dusunuorum :D ama burdada içime su suphe dusuor konusmayı unutur dıorum insandan sogumaz kolay kolay..

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Doğru tahmin etmişsiniz "Evcil MuhabbetKuşları sahiplerini eş seçerler".. Elinize, parmağınıza kur yapacak sonrada çiftleşme hareketleriyle parmağınıza-elinize sperm hücrelerini bırakacaktır. Doğadaki tüm canlıların hakkıdır çiftleşmek..
+1
benim erkekte sapıklaştı elimi bırakmıyor kaç gündür sperm bırakıyor bi tuhaf oluyorum  C:)
hele yaptıktan sonraki yüz ifadesi şoka girmiş gibi oluyor.4 gündür elimi saklıyorum artık görüp yine girişecek diye :D
dişide var ama 2. planda o.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Emin ARSLAN' Alıntı:
cok kızarsa göturup bi enerjisini attırırım dıe dusunuorum :D .
  Hah Hah Ha..  Emin bey; Haftada 3......5 kere gitmek isteyebilir. Hormonal sağlığı iyi çünkü. (Bulmuş otel konforundaki ev ortamını.).
  Evcileştikçe üreme olasılığı azalır, Haberiniz olsun. Evcil kuşlar zaman içerisinde benliklerini unutuyorlar; Zira evcil olmayanlarda evcili eş seçmiyor.  Ya yardan ya serden geçilecek yani.. "Evcil kuşları üremez" demiyorum fakat bu uzun zaman gerektirebilir biraz meşakkatli.

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Hah Hah Ha..  Emin bey; Haftada 3......5 kere gitmek isteyebilir. Hormonal sağlığı iyi çünkü. (Bulmuş otel konforundaki ev ortamını.).
  Evcileştikçe üreme olasılığı azalır, Haberiniz olsun. Evcil kuşlar zaman içerisinde benliklerini unutuyorlar; Zira evcil olmayanlarda evcili eş seçmiyor.  Ya yardan ya serden geçilecek yani.. "Evcil kuşları üremez" demiyorum fakat bu uzun zaman gerektirebilir biraz meşakkatli.
biraz kaba olucak ama . kuş azdıktan sonra dişi kuş eş secerse ve birbirlerine alısırlarsa benim azgın teke parcalar kusu gibime geliyor..1.5 veya 2 yasından sonra dısı alırım kusuma oda cok gerekırse ama elıme yukarda bir arkadas yazmıs sperm fln bırakırsa baya garip olurum  C:) C:)  birde hormonal sağlık demıssınız onu nerden anlıyorsunuz iyi oldugunu fln bide kızıstırmak için birsey vermedım hiçbir sekılde sadece wunder vogel marka yem ve paketlı olarak kanarya yemı verıyorum kanarya yemınde aspur ve sıyah tohum gıbı bişeler var adını tam olarak bılmıyorum. siyah tohumlar nedır ?

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kuşun maşallahı var yerinde duramıyo benimki 4 aylık ama çok sakin :D

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Emin ARSLAN' Alıntı:
kardesim kuş 3 aylık erkek dişi diye bişey görmedi 3 aylık kusun kızısma ıhtımalı yoktur diye dusunuorum acaba benı eş olarak mı sectı diye süphelenmeye basladım.. egıtım amaclı bakıorum kusuma..  icon_think icon_think

Yılmaz abiye katılıyorum tamamen...

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Maşallah kuşun keyfi yerinde sahibiyle tamamen bütünleşmiş. Mutlu olduğu bariz bir şekilde belli oluyor bu erkeğin bir kardeşi mevcut elimde oda bunun gibi kıpır kıpır allah nazardan saklasın kardeşim hareketli kuş her zaman iyidir.

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Maşallah kuşun keyfi yerinde sahibiyle tamamen bütünleşmiş. Mutlu olduğu bariz bir şekilde belli oluyor bu erkeğin bir kardeşi mevcut elimde oda bunun gibi kıpır kıpır allah nazardan saklasın kardeşim hareketli kuş her zaman iyidir.

Aileden gelen bir azginlik desene abi.  alkisd alkisd