efekan_altun
Uzman Üyemiz
erkeğin kafesine yuvalık takıve kafesler ayrıyken nasıl öpüşebiliyorlar yoksa ben mi yanlış anladım
erkeğin kafesine yuvalığı tak sen hazır bulunsun...Hüseyin YILMAZ...' Alıntı:bu konuda yalnız olmadığıma sevindimdişime eş alalı 4 ay oldu hala bir tık yoktu. bahsettiğiniz gibi dişi kafa atıyor ama arada da öpüşyorlardı yem kusuyorlardı ama çiftleşme yoktu 1 haftadır bende ayırdım kuşları şimdi ötüşüp duruyorlar umarım işe yarar
yalnız benim erkeğin kafesinde yuvalık yok takıyım mı yoksa dişiyi atar atmaz mı takıyım ?
Mert AYDIN' Alıntı:etkili bir yöntemdir...
Erkeğin kafesine yuvalığı takmalısın..Hüseyin YILMAZ...' Alıntı:bu konuda yalnız olmadığıma sevindimdişime eş alalı 4 ay oldu hala bir tık yoktu. bahsettiğiniz gibi dişi kafa atıyor ama arada da öpüşyorlardı yem kusuyorlardı ama çiftleşme yoktu 1 haftadır bende ayırdım kuşları şimdi ötüşüp duruyorlar umarım işe yarar
yalnız benim erkeğin kafesinde yuvalık yok takıyım mı yoksa dişiyi atar atmaz mı takıyım ?
Teşekkürler abi değerli yorumun için.Ayhan YILDIRIM' Alıntı:eğer bir takım kuş 15 günde yuvaya ilği göstermiyorsa onları eş olarak görmeden direk salmaya başka eş seçmelerini takip ederim birde bu kuşları kızıştırmak tam bir laf kalabalığı eğer dişi yumurtlayacak zamana geldimi salmada bile çiftleşir deilki ayırmak deilki nijer vs... vermek sadece sabır okadar.......
Hmm tamam efekancım ama ben bu dişiyle ne yapcam ya hala kızıştıramadım ..R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Kalsınlar beraber.
Teşekkürler zaten 1 hafta ayrı kafeslerde yan yana durdurlar şimdi aynı kafase attım iksini de yani dişiyi erkeğin kafesine attım..Umut ERGÜN' Alıntı:Genellıkle evde beslıyenler bu yöntemı yapıyor ve olumlu karsılık oluyor kafeslerı biraz yan yan korsanız daha iyi olur birbirlerını daha kolay görmüş olur