Bu yöntemi uyguladım ama nasıl olsu veya nasıl olacak ileride...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
erkeğin kafesine yuvalık takıve kafesler ayrıyken nasıl öpüşebiliyorlar yoksa ben mi yanlış anladım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hüseyin YILMAZ...' Alıntı:
bu konuda yalnız olmadığıma sevindim  :D dişime eş alalı 4 ay oldu hala bir tık yoktu. bahsettiğiniz gibi dişi kafa atıyor ama arada da öpüşyorlardı yem kusuyorlardı ama çiftleşme yoktu 1 haftadır bende ayırdım kuşları şimdi ötüşüp duruyorlar umarım işe yarar :D yalnız benim erkeğin kafesinde yuvalık yok takıyım mı yoksa dişiyi atar atmaz mı takıyım ?
erkeğin kafesine yuvalığı tak sen hazır bulunsun...

BRUCE06

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
YILMAZ
aynı kafesteyken öpüşüyorlardı arada :)

tamam erkeğin kafese takıyım yuvalığı. birde 2 hafta ayrı tutsam yeterli mi acaba teşekkür ederim yorumlarınız için..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mert AYDIN' Alıntı:
etkili bir yöntemdir...
:) inş. etkisini görürüz abi.. :)
Hüseyin YILMAZ...' Alıntı:
bu konuda yalnız olmadığıma sevindim  :D dişime eş alalı 4 ay oldu hala bir tık yoktu. bahsettiğiniz gibi dişi kafa atıyor ama arada da öpüşyorlardı yem kusuyorlardı ama çiftleşme yoktu 1 haftadır bende ayırdım kuşları şimdi ötüşüp duruyorlar umarım işe yarar :D yalnız benim erkeğin kafesinde yuvalık yok takıyım mı yoksa dişiyi atar atmaz mı takıyım ?
Erkeğin kafesine yuvalığı takmalısın..

Bir de bu arada erkek kuşum karşıdan karşıya kur yapıor hiç susmuyor anca ışıkları kapatınca dişide aynı şekilde denemek amaclı dişi elime aldım erkeğin kafesine yaklaştırdım erkek kafesin tellerinden dişi yem kusmaya çalışıyor bn de sonra dişi yine eski yerine koydum ayrı gayrı :D

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
eğer bir takım kuş 15 günde yuvaya ilği göstermiyorsa onları eş olarak görmeden direk salmaya başka eş seçmelerini takip ederim birde bu kuşları kızıştırmak tam bir laf kalabalığı eğer dişi yumurtlayacak zamana geldimi salmada bile çiftleşir deilki ayırmak deilki nijer  vs... vermek sadece sabır okadar.......

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
eğer bir takım kuş 15 günde yuvaya ilği göstermiyorsa onları eş olarak görmeden direk salmaya başka eş seçmelerini takip ederim birde bu kuşları kızıştırmak tam bir laf kalabalığı eğer dişi yumurtlayacak zamana geldimi salmada bile çiftleşir deilki ayırmak deilki nijer  vs... vermek sadece sabır okadar.......
Teşekkürler abi değerli yorumun için.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
kuşları aynı kafase koydum bakalım nasıllar diye ve durumu şöyle izah edeyim erkek kuş deliriyor ceresi mor da olsa (lacivert olunca kızısmıs oluyorlar die biliyorum ) kızışmış gibi geldi dişi ye durmadan kur yapma halinde ve dişi bir kaç kere kafesin perdesiyle oyna gibi yapıo eğilio hemn yanına gelio ve bacak atmaya calışıo ama dişi hemn uzaklastırıyor... Sizce 1 hafta daha beklesinler mi ayrı kafeslerde yoksa bu süre onlara yetmiş aynı kafeste kalsın diyen var mı bu yöntemi deneyen arkadaşlardan cevap bekliyorum   

En kısa zaman da video foto  eklerim...

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Genellıkle evde beslıyenler bu yöntemı yapıyor ve olumlu karsılık oluyor kafeslerı biraz yan yan  korsanız daha iyi olur birbirlerını daha kolay görmüş olur

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Umut ERGÜN' Alıntı:
Genellıkle evde beslıyenler bu yöntemı yapıyor ve olumlu karsılık oluyor kafeslerı biraz yan yan  korsanız daha iyi olur birbirlerını daha kolay görmüş olur
Teşekkürler zaten 1 hafta ayrı kafeslerde yan yana durdurlar şimdi aynı kafase attım iksini de yani dişiyi erkeğin kafesine attım..

BRUCE06

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
YILMAZ
kuşlarımı bugün birleştirdim ilk başta öpüştüler ama çiftleşme  olmadı. dişi sürekli yuvalığa girip çıkıyor  icon_think umarım çiftleşirler..  :-\