masalprensesi78
Üyemiz
Arkadaşlar yumurtanın çatlama zamanları geldi ama hala çıkmadılar.. az evel eldiven giyip yumurtaları alıp kontrol ettim.. bunlar boş
ama hava odacığı var bir kaçında sanki ama geneli hepsi resimdeki gibi..
yumurtaları altından alıp .kuşlara yumurta maması kalamar nijer takviyesi yapıp ikinci kuluçkayı bekleyeceksiniz . Eminolun ki çok beklemeyeceksiniz hayırlısıylaTuba ÖZBAY' Alıntı:Ne yapmam lazım![]()
Fatih MANSIZ' Alıntı:malesef boş. hayırlısıyla artık diğer kuluçkaya bol bol sağlıklı yavru alırsınız inşallah
+1Fatih MANSIZ' Alıntı:Kalamarı kafese asın . Nijeri bir çay kaşığı kadar yemin arasına karıştırarak kullanın . Mamalarını eksik etmeyin içine rendelenmiş havuç ve haşlanmış yumurta ekleyin . Varsa vitamin sularına hastada bir iki gün ekleyin
Mürekkep balığı kemiği asılı kafeste. Ama erkeğin ya da dişinin hiç yediğini görmedim.. Sularını hergün değiştiriyorum içine 3damla AVİSOL koyuyorum. yumurta+bisküvi maması yapıyorum..Fatih MANSIZ' Alıntı:Kalamarı kafese asın . Nijeri bir çay kaşığı kadar yemin arasına karıştırarak kullanın . Mamalarını eksik etmeyin içine rendelenmiş havuç ve haşlanmış yumurta ekleyin . Varsa vitamin sularına hastada bir iki gün ekleyin