Bu yumurtalar boş mu ya :(

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Arkadaşlar yumurtanın çatlama zamanları geldi ama hala çıkmadılar.. az evel eldiven giyip yumurtaları alıp kontrol ettim.. bunlar boş :( ama hava odacığı var bir kaçında sanki ama geneli hepsi resimdeki gibi..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
malesef boş. hayırlısıyla artık diğer kuluçkaya bol bol sağlıklı yavru alırsınız inşallah

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
kötü haber veren ben omak istemem siz bir kaç gün daha kuşun yatmasına izin verin hayırlısı olsun

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Tuba ÖZBAY' Alıntı:
yumurtaları altından alıp .kuşlara yumurta maması kalamar nijer takviyesi yapıp ikinci kuluçkayı bekleyeceksiniz . Eminolun ki çok beklemeyeceksiniz hayırlısıyla

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Yeniden yumurtlAmasi mi gerek.. 7tane yumurtladi hepside bos cikti. Simdi tekrar basa donmek mantikli mi ya. Hayvanima bir sey olmasin da :-(
Yumurta mamasi nijer kalamar demis arkadas. Nasil olcak bu karistirilacak mi anlamadim¿¿

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Kalamarı kafese asın . Nijeri bir çay kaşığı kadar yemin arasına karıştırarak kullanın . Mamalarını eksik etmeyin içine rendelenmiş havuç ve haşlanmış yumurta ekleyin . Varsa vitamin sularına hastada bir iki gün ekleyin

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Kalamarı kafese asın . Nijeri bir çay kaşığı kadar yemin arasına karıştırarak kullanın . Mamalarını eksik etmeyin içine rendelenmiş havuç ve haşlanmış yumurta ekleyin . Varsa vitamin sularına hastada bir iki gün ekleyin
+1

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Mürekkep balığı kemiği asılı kafeste. Ama erkeğin ya da dişinin hiç yediğini görmedim.. Sularını hergün değiştiriyorum içine 3damla AVİSOL koyuyorum. yumurta+bisküvi maması yapıyorum..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş kuşlarınızın ılk kuluçkası ıse acemılıklerınden dır
dışı acele ederek çıftleşmeden yumurtlamaya devam etmıştır
eğer çiftleştıklerını gormedıysenız kı ıllakı denk gelmıştır gormedıysenız çıftleşme olmamıştır
sıtede yeterınce bılgıye aradan ulaşabılırsınız slm