Hasan US' Alıntı:MaşaAllah, hayırlı üretimler.
Amin CümlemizeEmrah UZUN' Alıntı:MAŞALLAH KÜÇÜĞÜ BÖYLE OLURSARABBİM BANADA NASİB EDER İNŞALLAH BÖYLE MİNİK Bİ ÜRETİM HANE İNŞALLAH alkisd
Emrah UZUN' Alıntı:MAŞALLAH KÜÇÜĞÜ BÖYLE OLURSARABBİM BANADA NASİB EDER İNŞALLAH BÖYLE MİNİK Bİ ÜRETİM HANE İNŞALLAH alkisd
Emrah UZUN' Alıntı:MAŞALLAH KÜÇÜĞÜ BÖYLE OLURSARABBİM BANADA NASİB EDER İNŞALLAH BÖYLE MİNİK Bİ ÜRETİM HANE İNŞALLAH alkisd
Tabi Neden Olmasın Telefon numaram Mevcut Istedıgınız Zaman Ulasabılır Zıyarete GelebılırsınzBekir ÇOLAK' Alıntı:BOL ÜRETİMLER DİLERİM HEMŞERİM BENDE ANTEPLİYİM Ş.URFADA GÖREV YAPIYORUM ANTEBE GELİNCE ÜRETİMHANENİ ZİYARET ETMEK İSTERİM BİDE ÇAYINI İÇERİM.ÖZELDEN ADRES VERİRSEN SEVİNİRİM.TABİ 15 TATİLDE GELİCEM![]()
Haklısınız Bu Konuda Yenı Yapılan 10 Adet Salma Yuvalık kısmına Boyalı Kullandım Allah Nasıp Ederse Insalah Bu Sene Köydekı Arazı uzerıne Yer yapılıyor Kısmetse 750- 1000 Çift Olarak Orda Devam etmeyı Dusunuyorum Burda 3 yerı Kuruyoruz Su An Bıtmek Uzere Boyle Olmaktansa Tek kalem de Aynı Yerde Olması Daha mantıklı Gelıyor Nasıp olursa o zaman Hepsıne Boyalı Ve Daha kalıtelı Bır tel Kullanmayı dusunuyorumSabri BUDAK' Alıntı:salmada yapmış olduğun telleri bence boyalı olan tellerden yapsaydın çünkü hayvanlar tellere konduğunda hem ayakları yara oluyor hemde tüylerinde en çokta kuyruklarında bozulmalar oluyor görüntü bozukluğu olduğunda moralin bozula bilir .