Buda Benım Kendı Kucuk Hobıhanem :)

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Uzun Süredir paylasmak Istıyordum Bır turlu Zamanım Olmadı Kısmet Bugünmuş Umarım Begenirsiniz Eksik Fazla  Veya  Olması Gerekenı Soylersenız  Sevınırım

Salmalarım

Yenı kümes Yerımız Hala Devam edıyor Bitmek Üzere

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
MAŞALLAH KÜÇÜĞÜ BÖYLE OLURSA  :) RABBİM BANADA NASİB EDER İNŞALLAH BÖYLE MİNİK Bİ ÜRETİM HANE İNŞALLAH alkisd

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
BOL ÜRETİMLER DİLERİM HEMŞERİM BENDE ANTEPLİYİM Ş.URFADA GÖREV YAPIYORUM ANTEBE GELİNCE ÜRETİMHANENİ ZİYARET ETMEK İSTERİM BİDE ÇAYINI İÇERİM.ÖZELDEN ADRES VERİRSEN SEVİNİRİM.TABİ 15 TATİLDE GELİCEM :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah hayırlı üretimler.Heralde hedef büyük. thumbsupbo

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
salmada yapmış olduğun telleri bence boyalı olan tellerden yapsaydın çünkü hayvanlar tellere konduğunda hem ayakları yara oluyor hemde tüylerinde en çokta kuyruklarında bozulmalar oluyor görüntü bozukluğu olduğunda moralin bozula bilir .

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
BOL ÜRETİMLER DİLERİM HEMŞERİM BENDE ANTEPLİYİM Ş.URFADA GÖREV YAPIYORUM ANTEBE GELİNCE ÜRETİMHANENİ ZİYARET ETMEK İSTERİM BİDE ÇAYINI İÇERİM.ÖZELDEN ADRES VERİRSEN SEVİNİRİM.TABİ 15 TATİLDE GELİCEM :)
Tabi Neden  Olmasın Telefon numaram Mevcut  Istedıgınız Zaman Ulasabılır Zıyarete Gelebılırsınz

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Sabri BUDAK' Alıntı:
salmada yapmış olduğun telleri bence boyalı olan tellerden yapsaydın çünkü hayvanlar tellere konduğunda hem ayakları yara oluyor hemde tüylerinde en çokta kuyruklarında bozulmalar oluyor görüntü bozukluğu olduğunda moralin bozula bilir .
Haklısınız Bu Konuda  Yenı Yapılan 10 Adet Salma Yuvalık kısmına Boyalı Kullandım Allah Nasıp Ederse Insalah Bu Sene  Köydekı Arazı uzerıne Yer yapılıyor  Kısmetse  750- 1000 Çift Olarak Orda Devam etmeyı Dusunuyorum Burda  3 yerı Kuruyoruz  Su An Bıtmek Uzere Boyle Olmaktansa Tek kalem de Aynı Yerde Olması Daha mantıklı Gelıyor  Nasıp olursa o zaman Hepsıne Boyalı Ve Daha  kalıtelı Bır tel Kullanmayı dusunuyorum