BUDA ÖĞRENCİ ÜRETİMHANESİ :)

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Öncelikle zor şartlarda bu işe gönül vermişsin tebrik ederim. Ancak kuşların temizliğine biraz daha zaman ayır bence. kafeslerin tabanı çok pis  geldi gözüme. Nacizane fikrim hayırlı üretimler

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Salma dediğiniz yer; evin gömme dolabı mı? Yok arkadaş yok, öğrenciye ev verilmez yahu :) Şaka bir tarafa temizliğe daha fazla zaman ayırmalısınız. Ayrıca, parçalı dişi çok hoşuma gitti maşallah.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
Salma dediğiniz yer; evin gömme dolabı mı? Yok arkadaş yok, öğrenciye ev verilmez yahu :) Şaka bir tarafa temizliğe daha fazla zaman ayırmalısınız. Ayrıca, parçalı dişi çok hoşuma gitti maşallah.
hocam valla aileler 400 e otururken öğrenciye 600e veriyorlar kirayı. Öncelikle ev sahipleri öğrenciyi yolma huyundan vazgeçmeli , tabi ki öğrencide eve zarar verme huyundan karşılıklı :)

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
arkadaşlar haftada bir temizliyorum bu arada ben memleketime gidince ev sahibi kuşlara bakıyor adamı kuşçu yaptım :D

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
bereketli üretimler olsun..okul masrafı çıksın inşallah..kuşlara maaşallahta ondan ziyade ben türk insanınnın  yaratıcılığını bir defa daha gördüm..gördüğüm şey salmanın kilit sistemi onnumara...tormavida:)  :D :D allah nazardan saklasın sağlıcakla... bye_happy

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
en azından masrafım çıkıyor :) hepinize teker  teker teşekkür ediyorum :)

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
bi örenci icin cok güzel bence alkisd,senelerce ugrasIpda yavru almayanlar var,Allah daha güzel üretimhaneler nasip etsin,
KuslarIn renkleride cok güzelmis,tavsiyeleride dikkate alIrsan cok daha iyi olur
MASALLAH