Haftada bir yeterlidir. Fazlası yuvalarda çamur olarak karşımıza çıkıyor.Ahmet Öndül' Alıntı:Arkadaşlar ben hiç yapmadım ama en kısa süre icerisinde yapacam sizden ricam kuşlara kaç günde bir verelim.Saygılar.
Teşekkür ederim Mehmet abi.Mehmet Kıdır' Alıntı:Haftada bir yeterlidir. Fazlası yuvalarda çamur olarak karşımıza çıkıyor.
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler
Yarın sabah deneyeceğim. Ama bişi olursa sebebi sensin ona göre.ömer adam' Alıntı:ismail bey limon sıkıp sabahları 1 kaşık yemenizi öneririm şaka demiyorum ciddi diyorum.
güvercinlere verilen buğdaylar kırık buğday, yani çuval altı diyede tabir edilebilir %80 i kırık olur genelde onlar çimlenmez serkan bey , aşurelik buğday alırsanız onunda kabuğu olmaz oda çimlenmez bir attardan veya tohumcudan almanız lazım ama ilaçlı tohum olmaması lazım.Serkan KUCCUK' Alıntı:paylaşım muhteşem olmuş yanlız bır sorun var bu bugday guvercinlere verilen bugdaymı?
yaptığınız meyve kutularım resme dökebilirmisiniz.MEHMET KIDIR' Alıntı:İsmail hakkaten teşekkürler, senin bu fikrin yüzünden her gün kuşlara çimleme veriyorum artık. Önceden de veriyordum ama suyun içinde pek olmuyor ve yuvalıklar çamur gibi oluyordu. Fikrinden esinlenerek meyve suyu kapları varya, dışı karton içi alüminyum folyo. Üstlerini kesip altlarına bir çivi ile delik deldim. içine 2 avuç buğday attım, 3 ünü üst üste koydum. en üsttekine her sabah ve akşam aldığı kadar su verdim. yavaşça boşalarak diğerine ordan diğerine ve ordan kovaya döküldü. Hiç tahmin etmediğim bir şekilde çimleniyor. 2 günde 2 cm büyüyor. Yıkayıp kurulayıp kuşlara veriyorum. ve ıslak olmadığı için yuvalar çamur gibi olmuyor. ve en önemlisi yaptıkları yumurta sayısı her zamankinin 3 katı arttı. Tekrar teşekkürler.
MEHMET KIDIR' Alıntı:Haftada bir yeterlidir. Fazlası yuvalarda çamur olarak karşımıza çıkıyor.
Mehmet Abi yukardaki mesajda haftada bir vermemizi tavsiye etmişsiniz, diğerinde her gün verdiğinizi söylemişsiniz kafam karıştı.MEHMET KIDIR' Alıntı:İsmail hakkaten teşekkürler, senin bu fikrin yüzünden her gün kuşlara çimleme veriyorum artık. Önceden de veriyordum ama suyun içinde pek olmuyor ve yuvalıklar çamur gibi oluyordu. Fikrinden esinlenerek meyve suyu kapları varya, dışı karton içi alüminyum folyo. Üstlerini kesip altlarına bir çivi ile delik deldim. içine 2 avuç buğday attım, 3 ünü üst üste koydum. en üsttekine her sabah ve akşam aldığı kadar su verdim. yavaşça boşalarak diğerine ordan diğerine ve ordan kovaya döküldü. Hiç tahmin etmediğim bir şekilde çimleniyor. 2 günde 2 cm büyüyor. Yıkayıp kurulayıp kuşlara veriyorum. ve ıslak olmadığı için yuvalar çamur gibi olmuyor. ve en önemlisi yaptıkları yumurta sayısı her zamankinin 3 katı arttı. Tekrar teşekkürler.
Mehmet, tabiki paylaşım çok güzel bir şey. Bu şekilde bende zekatımı (bilgilerimin) vermiş oluyorum. Bunun hazzı anlatılmaz, yaşanır. Tekrar herkese hayırlı paylaşımlar.MEHMET KIDIR' Alıntı:İsmail hakkaten teşekkürler, senin bu fikrin yüzünden her gün kuşlara çimleme veriyorum artık. Önceden de veriyordum ama suyun içinde pek olmuyor ve yuvalıklar çamur gibi oluyordu. Fikrinden esinlenerek meyve suyu kapları varya, dışı karton içi alüminyum folyo. Üstlerini kesip altlarına bir çivi ile delik deldim. içine 2 avuç buğday attım, 3 ünü üst üste koydum. en üsttekine her sabah ve akşam aldığı kadar su verdim. yavaşça boşalarak diğerine ordan diğerine ve ordan kovaya döküldü. Hiç tahmin etmediğim bir şekilde çimleniyor. 2 günde 2 cm büyüyor. Yıkayıp kurulayıp kuşlara veriyorum. ve ıslak olmadığı için yuvalar çamur gibi olmuyor. ve en önemlisi yaptıkları yumurta sayısı her zamankinin 3 katı arttı. Tekrar teşekkürler.