Bugün Akkuş Üretimin Ziyaretçisiydik

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bugün Ani Bir Karar İle Cemal Tanış Yılmaz Kurşunla Beykozda Bulunan Akkuş Üretimine Ziyarete Gittik Erhan Arkadaşıma Haşim Arkadaşıma İlgilerinden Ve Misafirperverliklerinden Dolayı Teşekkür Ederim

kanarya ve finch lerin bulunduğu kısım

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Haşim ve erhan abiye birkez daha teşekkür ediyorum misafirperverliklerinden dolayı ayrıca selahattin abi sana teşekkür ediyorum böyle kaliteli insanlarla tanışmamıza vesile olduğun ve bizi oraya kadar götürdüğün için.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Anladığım kadarı ile Akkuş üretimde yok yok. Kendilerine bol üretimler diliyorum.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Doğayla içiçe bir gün oldu; Haşim ve Erhan beye bir kez daha Teşekkürler..

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Doğayla içiçe bir gün oldu; Haşim ve Erhan beye bir kez daha Teşekkürler..
Yılmaz abi birkez daha teşekkürler hediyen için. Adsl bağlantısında olan sorun çözüldüğü için ve seni burada birkez daha görmek çok güzel. ALLAH Bağlantımızı daim etsin inşallah.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
yavuz alptekin' Alıntı:
ne ararsan var hay maşallah ALLAH muhabbetinizi arttırsın bende bugün bekliyorumda yılmaz bana gelecek diye bekle bekle dur meğerse mangala gitmişler alacağınız olsun yazdım bunu bi kenera en başta selahattin abi :D :D
Yavuz abi için rahat etsin senin yerinede yedik ama en çok selahattin abi yedi senin yerine  :D :D :D

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Selahattin abi siz  hayvanat bahçesinemi gittiniz yanlışlıkla  :D ? Abi maşallah ne ararsan var.Abi aslan varmıydı yoksa benmi göremedim  :D .Şaka bir yana ALLAH nazardan korusun her şey çok güzel.Bu arada Yılmaz kardeş seni tekrar aramızda görmek çok güzel.