Bunlarda benim balıklarım.

tetra

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
danyeli
Arkadaşlar bunlarda benim balıklarım yorumlarınızı bekliyorum.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
maşallah çok güzel nazar deymesin baya büyük kapsamlı üretim yapıyorsunuz

muahmet

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
TUNA
maşallah
allah nazardan saklasın
bol ve sağlıklı üretimler dilerim...

tetra

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
danyeli
MERHABA ARKADAŞLAR.BEN KENDİ ÇAPINDA BİR BALIK ÜRETİCİSİYİM.BALIK İŞİ ÇOK BÜYÜK ÖZEN VE ÖZVERİ İSTEYEN BİR İŞTİR.ASLA İHMALE YER YOKTUR.HAFTA TATİLİ BAYRAM TATİLİ GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOKTUR.SİTEMİZDEKİ ARKADAŞLARIMIZA BAKIM VE ÜRETİM KONUSUNDA HER TÜRLÜ YARDIMI VERMEYE HAZIRIM.BİRAZ TECRÜBEYE SAHİP OLUNDUGU TAKTİRDE BAKIM VE ÜRETİMİ KOLAYDIR.BU İŞ BENİM ÇOCUKLUGUMDAN BERİ VAZGEÇİLMEZİMDİR.EGER BİR İŞİ CANI GÖNÜLDEN YAPARSANIZ BAŞARMAMAK İMKANSIZDIR.SAYGILARIMLA.

tetra

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
danyeli
MELEK BALIKLARININ ÜRTİLMESİ İÇİN MUTLAKA BALIKLAR MUHABBET KUŞLARINDA OLDUGU GİBİ ÇİFT OLARAK AYRILMAK ZORUNDADIR.EŞ TUTAN ÇİFTLER 7 İLE 10 GÜN ARASINDA BİR 300 700 ARASI YUMURDAYI FAYANS VEYA PVC BORUYA YUMURTALARINI DİZERLER.YUMURTALAR BAŞKA AKVARYUMA ALINARAK HAVALANDIRILIR.SUYUNA DEZENFEKTAN İLAÇ ATILARAK YUMURTALARIN BOZLMASI ENGELLENİR.YAVRULAR 48 SAATE ÇIKAR.5 GÜN SONRADA YÜZMEYE BAŞLADIGINDA MİKROBİK YEMLERLE YEMLEMEYE BASLANIR.SAYGILAR

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
MAŞALLAH ALİYLE BİRKAÇ SENEDİR ALIŞ VERİŞİMİZ VAR BALIKLARI ÇOK SAĞLIKLI DÜKANIMDA YERLİ OLARAK LEPİSTES,MELEKM KILIÇ KUYRUK,ÇÖPÇÜ, CÜCE VATOZ OLARAK ALİDEN ALIYORUM YALNIZ ALİ MUHABBET KUŞUNADA BAŞLADI İŞİ BAYAĞI ZORLAŞTI ALLAH KOLAYLIK VERSİN

tetra

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
danyeli
Evet daha önce japon balıgı ürettim.Kapalı ortamlarda günes görmedigi için japon yavrusu renklenmez .O yuzden birdaha yapmadım.yavuz arkadaşımın dedigi gibi üretimi en kolay balık lepistestir.İYİ ÜRETİMLER.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ALİ DİĞER BİR KONUDA ARKADAŞ JAPON YAVRUSU JAPONA BENZEMİYOR DİYOR BU YERLİ ÜRETİMLER NASIL OLUYOR GERÇİ YERLİLER ÜÇ KUYRUK OLMUYOR AMA

tetra

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
danyeli
ORJİNAL JAPON 3 KUYRUKLU OLUR.PİYASADA YERLİ DİYE TABİR EDİLEN JAPON BALIKLARI SURİYEDE TOPRAK HAVUZLARDA ÜRETİLEN ÇİFT KUYRUKLU  BALIKLARDIR.BU BALIKLARA  ÇESİTLİ BARAJ GÖLLERİNDE RASTLAYABİLİRSİNİZ.JAPON BALIGI KADAR GÖSTERİŞLİ OLMAMASINA RAGMEN İNANILMAZ DERECEDE DAYANIKLIDIRLAR. 

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
mükemmel olmuş.Umarım emeğinizin karşılığını alıyorsunuzdur.

E

elaziz2316

Guest
    Ali bey, üretimhaneniz çok güzel. Bol üretimler nasibiniz olur inşallah. Ben canlı doğuranları nasıl ürettiğinizi merak ediyorum. Bende evde bir çok balık ürettim. Ama bu işi profesyonelce yapan birisi olarak siz yavruları nasıl alıyorsunuz. Biz evlerde yavruluk tabir edilen plastik kaplara doğum yapacak dişiyi koyuyoruz ve yavrularını alıyoruz. Bu yöntem birkaç balık için uygun. Ama doğum yapacak dişi sayısı arttıkça yavruluk kabı mantıklı değil gibi. Bir kaba birden fazla dişi de koyamıyoruz. Kaldıki kendi annesi bile hemen dönüp yavrusu yiyiyor. Bir de kaba alınan dişi birkaç gün sonrada yavrulayabiliyor. Sizin özellikle canlı doğuran balıklar için uyguladığınız yöntem nedir?

Not: Bu işin ticaretine başlamayacağım sırf merak ettiğim için soruyorum. :)