MERHABA ARKADAŞLAR.BEN KENDİ ÇAPINDA BİR BALIK ÜRETİCİSİYİM.BALIK İŞİ ÇOK BÜYÜK ÖZEN VE ÖZVERİ İSTEYEN BİR İŞTİR.ASLA İHMALE YER YOKTUR.HAFTA TATİLİ BAYRAM TATİLİ GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOKTUR.SİTEMİZDEKİ ARKADAŞLARIMIZA BAKIM VE ÜRETİM KONUSUNDA HER TÜRLÜ YARDIMI VERMEYE HAZIRIM.BİRAZ TECRÜBEYE SAHİP OLUNDUGU TAKTİRDE BAKIM VE ÜRETİMİ KOLAYDIR.BU İŞ BENİM ÇOCUKLUGUMDAN BERİ VAZGEÇİLMEZİMDİR.EGER BİR İŞİ CANI GÖNÜLDEN YAPARSANIZ BAŞARMAMAK İMKANSIZDIR.SAYGILARIMLA.
Evet daha önce japon balıgı ürettim.Kapalı ortamlarda günes görmedigi için japon yavrusu renklenmez .O yuzden birdaha yapmadım.yavuz arkadaşımın dedigi gibi üretimi en kolay balık lepistestir.İYİ ÜRETİMLER.
Ali bey, üretimhaneniz çok güzel. Bol üretimler nasibiniz olur inşallah. Ben canlı doğuranları nasıl ürettiğinizi merak ediyorum. Bende evde bir çok balık ürettim. Ama bu işi profesyonelce yapan birisi olarak siz yavruları nasıl alıyorsunuz. Biz evlerde yavruluk tabir edilen plastik kaplara doğum yapacak dişiyi koyuyoruz ve yavrularını alıyoruz. Bu yöntem birkaç balık için uygun. Ama doğum yapacak dişi sayısı arttıkça yavruluk kabı mantıklı değil gibi. Bir kaba birden fazla dişi de koyamıyoruz. Kaldıki kendi annesi bile hemen dönüp yavrusu yiyiyor. Bir de kaba alınan dişi birkaç gün sonrada yavrulayabiliyor. Sizin özellikle canlı doğuran balıklar için uyguladığınız yöntem nedir?
Not: Bu işin ticaretine başlamayacağım sırf merak ettiğim için soruyorum.