BUNLARDA BENIM KANARYA DAMIZLIKLARIM

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
Mustafa kardesımle bırlıkte benım damızlıkların fotolarını cektık yakında muhabbetlerın fotolarını yuklerız..

2010 Manisa york kulup yarısması 4.sü yenı aldım.

2009 İzmir Federasyon kupası intensiv ahrac 1.si benim yavrum.

2008 Salihli duz kula 3.sü benim yavrum.

E

elaziz2316

Guest
    Tahir bey Yorkshire' lerinizin maşallahı var. Hayırlı üretimler yaparsınız inşallah.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Öncelikle maşallah diyelim.Arkadaşlar Tahir abi pet shop işletmeciliğinin yanında kanarya ve muhabbet kuşu üretimide yapıyor.Bugün kanaryaların fotolarını çektik.Vaktim olmadığı için muhabbet kuşlarını yarına bıraktık.ALLAH kısmet ederse muhabbetlerin resimlerini yarın koyarız

enginanil

Yeni Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Anıl
Maşallah hepsi birbirinden güzel.Bende bir zamanlar york besledim.Gerçekten zor ama görsel olarak bi o kadarda güzel kuşlardır.Hatta kanaryaların en asili derler yorklar için.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
maaşallah süperler

ben bir foto ekleyeyim bir tane erkek kanaryam var onun ırkını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim böyle bir paylaşım varken yardımcı olursanız sevinirim

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Maşallah tahir abi tüyleri kadar yavrunuz olur inşallah.

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
masallah kanarya  bakmak ayrı bı mezıyet beslemesı daha zor olugu ıcın hıc bulasmıyorum muhabbet yetıyo ;)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Arkadaşlar Tahir abi belirtmeyi unutmuş ama o kanaryaların içinde yarışmada yanılmıyorsam 1.lik ve 3.lük elde etmiş kuşlar var.Tahir abi derece alan kuşların resimlerinin altına yazarsan arkadaşlarda öğrenmiş olur.