trej
Uzman Üyemiz
bol yavrulu günler dilerim
Engin bey kanaryanız Malta turu ..enginersin' Alıntı:maaşallah süperler
ben bir foto ekleyeyim bir tane erkek kanaryam var onun ırkını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim böyle bir paylaşım varken yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
Tesekkurler Murat bey..murat_denizli' Alıntı:york beslemek bana göre ayrıcalıktır.tahir bey bolca yavrular alırsınız inşallah...
Tesekkurler Yavuz bey..yavuz alptekin' Alıntı:maşalla tahir abi çok güzel kuşlar allah nazardan korusun
Tesekkurler Cuneyt bey nazlı oldukları dogru ama masrafları muhabbetten az..CÜNEYT ÇAYCI' Alıntı:amannnn abıcım hayırlı olsunnn guzeller maşşallah benım patronun var 250 260 tane masrafları lux araba gb cok nazlılar muhabbet gb degıl bunlarrrr zor........
Erbay bey sagolun..erbay' Alıntı:allah nazardan korusun
Sedat bey merhaba su an elımde yavru kalmadı önumuzdekı yıl cıkacak yavrulardan olur ancak york isi damızlık olacak bir kus 100 tl. den baslar ve üst lımıtı 2-3 bın tl.ye kadar cıkar, anne baba kanı cok önemlıdır ..şehzade16' Alıntı:Tahir bey çok güzel kuşlar maşallah.Bende bir takım Yorkshıre kanarya almak istiyorum fiyat aralıkları nedir acaba ? Yanlız ben yavruyken alıp kendim büyütmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim...
Tesekkurler Yahya bey sagolun..Yahya SAYIN' Alıntı:Maşallah Allah nazarlardan saklasın, tüylerince yavru almanız dileği ile...
Tahir bey o zaman nasip olursa şubat veya mart ayında ilk agız yavrulardan bir takımınıza talip olucam şimdiden söyliyeyim ;DTahir BAYAKI' Alıntı:Sedat bey merhaba su an elımde yavru kalmadı önumuzdekı yıl cıkacak yavrulardan olur ancak york isi damızlık olacak bir kus 100 tl. den baslar ve üst lımıtı 2-3 bın tl.ye kadar cıkar, anne baba kanı cok önemlıdır ..
Tesekkurler Hilmi bey..hilmi akyldız' Alıntı:maşallah
Tesekkur ederim Mehmet bey..Mehmet Kıdır' Alıntı:Tahir Bey, maşallah, hayırlı üretimler dilerim.
Memnuyetle Sedat bey insallah sag salim yavruları alalım insallah..şehzade16' Alıntı:Tahir bey o zaman nasip olursa şubat veya mart ayında ilk agız yavrulardan bir takımınıza talip olucam şimdiden söyliyeyim ;D