BUNLARDA BENIM KANARYA DAMIZLIKLARIM

CÜNEYT ÇAYCI

Yeni Üyemiz
Adı
CÜNEYT
Soyadı
ÇAYCI
amannnn abıcım hayırlı olsunnn guzeller maşşallah benım patronun var 250 260 tane masrafları lux araba gb cok nazlılar muhabbet gb degıl bunlarrrr zor........

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Tahir bey çok güzel kuşlar maşallah.Bende bir takım Yorkshıre kanarya almak istiyorum fiyat aralıkları nedir acaba ? Yanlız ben yavruyken alıp kendim büyütmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim...

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
şehzade16' Alıntı:
Tahir bey çok güzel kuşlar maşallah.Bende bir takım Yorkshıre kanarya almak istiyorum fiyat aralıkları nedir acaba ? Yanlız ben yavruyken alıp kendim büyütmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim...
Sedat bey merhaba su an elımde yavru kalmadı önumuzdekı yıl cıkacak yavrulardan olur ancak  york isi damızlık olacak bir kus 100 tl. den baslar ve üst lımıtı 2-3  bın tl.ye  kadar cıkar, anne baba kanı cok önemlıdır ..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Maşallah Allah nazarlardan saklasın, tüylerince yavru almanız dileği ile...

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Tahir BAYAKI' Alıntı:
Sedat bey merhaba su an elımde yavru kalmadı önumuzdekı yıl cıkacak yavrulardan olur ancak  york isi damızlık olacak bir kus 100 tl. den baslar ve üst lımıtı 2-3  bın tl.ye  kadar cıkar, anne baba kanı cok önemlıdır ..
Tahir bey o zaman nasip olursa şubat veya mart ayında ilk agız yavrulardan bir takımınıza talip olucam şimdiden söyliyeyim  ;D