Bunlarda benim tosunpaşayla toplunur'um :)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Yılmaz KURŞUN beyin tek cümlesiyle Ankaraya apar topar Gürkan ÖZTÜRK abiminde kuşlarını benimle paylaşabileceğinin kendisinden onayını almamdan hemen ertesi gün atlayıp gittiğim ve evine kabul etmesi olsun beni gerçekten içtenliğiyle misafir etmesi bilgilerini paylaşması olsun taktire ve misafirperverliğine sağlık diyorum.
Enkısa zamanda tekrar ziyaretine gideceğim inşallah.5 gözlük mdf box hazırlıyorum kendi imkanlarım haricinde bakalım bittiğinde paylaşacağım  C:)

Benim tostiklerde bu ikisi şimdilik :)  6-7 aylık civarında oldular

Uploaded with ImageShack.us

Maşallahlarınızı eksik etmeyiniz..

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Biraz kabarmışlarmı bana'mı öyle geldi?

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Uçan tavuk gibiler seviyorum jumboları :)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Benim kuş 5 aylık böyle heybetli değil nedendir acaba?

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
Yılmaz KURŞUN beyin tek cümlesiyle Ankaraya apar topar Gürkan ÖZTÜRK abiminde kuşlarını benimle paylaşabileceğinin kendisinden onayını almamdan hemen ertesi gün atlayıp gittiğim ve evine kabul etmesi olsun beni gerçekten içtenliğiyle misafir etmesi bilgilerini paylaşması olsun taktire ve misafirperverliğine sağlık diyorum.
Enkısa zamanda tekrar ziyaretine gideceğim inşallah.5 gözlük mdf box hazırlıyorum kendi imkanlarım haricinde bakalım bittiğinde paylaşacağım  C:)

Benim tostiklerde bu ikisi şimdilik :)  6-7 aylık civarında oldular

Maşallahlarınızı eksik etmeyiniz..

Kuşlara maşallah abim :) Yalnız güzel Türkçemize biraz daha dikkat edebilirsek daha güzel olabilir :)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Tugay DERELİ' Alıntı:
Kuşlara maşallah abim :) Yalnız güzel Türkçemize biraz daha dikkat edebilirsek daha güzel olabilir :)
zamanında epey dikkat ettik aldık puanımızı bitirdik okulumuzu,noktalama filan artık okadar unutuyoruz mazur görüver

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
anlatım bozukluğuda diz boyu,aslında düzeltmeye elim gitmedi önizleme yaptıktan sonra okudumda  smileki

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Özellikle açık yeşil olanın renk tonu harikaymış. Çok beğendiğim bir ton. Hakikaten çok güzeller Allah benim gibi olmayanlarada nasip etsin. MAAŞALLAH.