BUNLARDA YENİ GELEN ÇİFTİM VE YUMURTADA :)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kuşlar maşaAllah güzeller  size bir tavsiyede bulunmak istiyorum kuşlara  vitamin veya mama takviyesinde bulunun derim veya resimden bana öyle gelmiş olabilir.
selametle

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Kuşlar maşaAllah güzeller  size bir tavsiyede bulunmak istiyorum kuşlara  vitamin veya mama takviyesinde bulunun derim veya resimden bana öyle gelmiş olabilir.
selametle
benimde  ilgimi çekti direk... sanırım bir  besin sıkıntısı var biraz takviyeyle kendilerini  daha iyi hissedeceklerdir... mamalarınıda  ihmal etmeyiniz

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Karahan UZUN.' Alıntı:
benimde  ilgimi çekti direk... sanırım bir  besin sıkıntısı var biraz takviyeyle kendilerini  daha iyi hissedeceklerdir... mamalarınıda  ihmal etmeyiniz
İlginizi ceken nedir merak ettim acaba hemen dedıklerınız uygulucam

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Umut ERGÜN' Alıntı:
İlginizi ceken nedir merak ettim acaba hemen dedıklerınız uygulucam
dediğimiz gibi belki fotodandır lakin malum kış ayındayız ve biyolojik olarak ister istemez  vucudu strese sokar keza yumurta ve yavrulu kuşlara mama ve vitamin takviyesi özellikle kalsiyum takviyesini eksik etmeyiz.. velhasılıkelam kuşlar pek halsiz göründü gözüme

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Karahan UZUN.' Alıntı:
dediğimiz gibi belki fotodandır lakin malum kış ayındayız ve biyolojik olarak ister istemez  vucudu strese sokar keza yumurta ve yavrulu kuşlara mama ve vitamin takviyesi özellikle kalsiyum takviyesini eksik etmeyiz.. velhasılıkelam kuşlar pek halsiz göründü gözüme

karahan abicim masallah yerlerınde durmuyolar cok hareketlıler özellıkle erkek halıszlık fılan yok cok sukur