benimde ilgimi çekti direk... sanırım bir besin sıkıntısı var biraz takviyeyle kendilerini daha iyi hissedeceklerdir... mamalarınıda ihmal etmeyinizÜnal YILMAZ' Alıntı:Kuşlar maşaAllah güzeller size bir tavsiyede bulunmak istiyorum kuşlara vitamin veya mama takviyesinde bulunun derim veya resimden bana öyle gelmiş olabilir.
selametle
İlginizi ceken nedir merak ettim acaba hemen dedıklerınız uygulucamKarahan UZUN.' Alıntı:benimde ilgimi çekti direk... sanırım bir besin sıkıntısı var biraz takviyeyle kendilerini daha iyi hissedeceklerdir... mamalarınıda ihmal etmeyiniz
dediğimiz gibi belki fotodandır lakin malum kış ayındayız ve biyolojik olarak ister istemez vucudu strese sokar keza yumurta ve yavrulu kuşlara mama ve vitamin takviyesi özellikle kalsiyum takviyesini eksik etmeyiz.. velhasılıkelam kuşlar pek halsiz göründü gözümeUmut ERGÜN' Alıntı:İlginizi ceken nedir merak ettim acaba hemen dedıklerınız uygulucam
Karahan UZUN.' Alıntı:dediğimiz gibi belki fotodandır lakin malum kış ayındayız ve biyolojik olarak ister istemez vucudu strese sokar keza yumurta ve yavrulu kuşlara mama ve vitamin takviyesi özellikle kalsiyum takviyesini eksik etmeyiz.. velhasılıkelam kuşlar pek halsiz göründü gözüme