bunlarda yeni yaptığım pvc kafeslerim

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Ben kafesci osman için yan sokağımda demiştim :) Yanlış anlaşıldı sanırım yada ben yanlış anladım söylediğinizi. SOnuçta bir kaç kere gittim ancak çok fazla gitmekde bence yüzsüzlük olur. herkesin işi gücü var devamlı rahatsız etmek olmaz çünkü :)

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Banada öyle geldi abi :) öle olsa ziyaret ederim tabiki. AMa yan sokağımda diyede gün aşırı yada her zaman gidicek değilim. Sonuçta bir yada iki kere gidersin devamında artık dur dersin dediğim gibi :)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yakın çevrenizde kuş ürünleri imal eden ve satan kişilere raslamak çok güzel ve şahsen ben fırsat buldukça gelip geçerken muhakkak ayaklarım oraya götürüyor...

DRAHNALI

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Işık
allah kısmet ederde bir gün büyük kümes kurarsak müracat edeceğimiz kişileride öğrenmiş olduk bu sayede teşekkür ederiz büyük üstatlar.

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
davut bey elinize sağlık çok güzel olmuşlar bunların fiatları belli oldumu bize bir malumat verebilirmisiniz

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Ellerinize sağlık.Çok güzel olmuş kafesler.İş bilenin elinden çıkmış olduklarını haykırıyorlar zaten.Bol yavru almanızı temenni ederim.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Davut beyle dün o farkında değilsede tanıştık sayılır 3 arkadaş gittik  yanımızdaki arkadaşımıza 10 adet damızlık muhabbet kuşu aldık kafesler konusunda yakından işçiliğinin kalitesini tebrik ederim ayrıca güzel jumbolarıda vardı maşallah