BURSA KUŞ PAZARI KAPATILDI...

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE ÖĞRENDİM,HER PAZAR BURSA'DA KURULAN KUŞ PAZARI KALDIRILMIŞ...
TEKRAR NE ZAMAN VE NEREYE KURULACAĞI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?ŞUAN EN YAKIN ALTERNATİFİMİZ ESKİŞEHİR KUŞ PAZARI BURADA DURUMLAR NASIL BİLEN VAR MI?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Erhan usta, başka yerde birdaha açılmayacak muhtemelen. 2013 itibarı yeni kanuna göre tüm kuş pazarları kalkıyor...sanırım Bursa yeni kanuna biraz erken uyum sağladı. Sırada diğer şehirlerdeki kuş pazarları var.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
günay bey teşekkür ederim cevabınız için 2013 te çıkacak bazı yasaları duymuştum ama kuş pazarlarınada el attıklarını sizden öğrendim.peki neden yani niye kaldırılıyor kuş pazarları mantıklı bir açıklaması varmı acaba?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Erhan usta, başka yerde birdaha açılmayacak muhtemelen. 2013 itibarı yeni kanuna göre tüm kuş pazarları kalkıyor...sanırım Bursa yeni kanuna biraz erken uyum sağladı. Sırada diğer şehirlerdeki kuş pazarları var.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
hayır kuş pazarı açık bugün daha gittim bir sıkıntı yok

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
arkadaşım bugün açık olabilir 2 hafa içinde inşaat yukarıya geldiğinde.tamamen kalkacak.alternatif olarak 2 yer düşünülüyordu.bunlarda eski hayvan pazarı soğanlı olacak..

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
valla bizede dün telefonla bi arkadaş haber verdi pazarın girişine toprak falan dökmüşler kapatıldı pazar dendi.bizde bugün eskişehir pazarına gittik ama ilk ve sondu resmen gezmeye gittik hiç iş yok...gitmeyi düşünen falan olursa bilgi olsun eskişehir pazarında işler berbat güvercin alıp satcaksanız yolunuz açık olsun ama başka bişey yok...