BURSA Türkiye Yarışmasından İzlenimler

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaALLAH şhowlar aldıkları dereceleri haketmişler.Slm

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Erkan ÖZEL' Alıntı:
5.fotodaki kuş bence harika Maşallah çıplak gözle  bugun yakından baya inceledim
Bende Kırmızı Gözlü Albinoya takıldım.İşallah kuşa bişey olmaz çok çok gözüm kaldı :)

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
Remzi DEMİR' Alıntı:
Bende Kırmızı Gözlü Albinoya takıldım.İşallah kuşa bişey olmaz çok çok gözüm kaldı :)
evet Maşallahı vardı onunda yerinde duramıyor videoda da öyle ben gördüğümde de öyleydi

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bu yarışmalar g.antepte olmuyormu üstadlar.bide bu yarışmalardan kuş satın alabiliyormuyuz:)

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Türkiye yarışması fena değildi.Satışdaki kuşlarda beklediğim kaliteyi ne yazık ki bulamadım.Özellikle -2 stand hariç renk kanaryaları zayıf ve kondisyonsuzdu.Muhabbet satışı yapan ciddi anlamda 2 veya 3 üretici vardı,toplasanız 5 düzgün kuş zor çıkar.
Yarışmaya katılan kuşlar içinde gerçekten mükemmel kuşlar vardı.Derece ala,almayan tüm katılımcıları tebrik ederim...

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Murat ALP.' Alıntı:
Türkiye yarışması fena değildi.Satışdaki kuşlarda beklediğim kaliteyi ne yazık ki bulamadım.Özellikle -2 stand hariç renk kanaryaları zayıf ve kondisyonsuzdu.Muhabbet satışı yapan ciddi anlamda 2 veya 3 üretici vardı,toplasanız 5 düzgün kuş zor çıkar.
Yarışmaya katılan kuşlar içinde gerçekten mükemmel kuşlar vardı.Derece ala,almayan tüm katılımcıları tebrik ederim...
alkisd thumbsupbo alkisd

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
maalesef nöbet sebebiyle orda olamadım busene gitmeyi çok istiyordum ama kısmet degilmiş resimler için teşekkürler bir nevide olsa merakımızı giderdiniz

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
maaşallah çok güzel bir görüntü orada bulunmayı isterdim