Yaşar yılmaz' Alıntı:makine pahalıysa güvenememiştir ya adam alıp kaçarsa :'(
Yaşar yılmaz' Alıntı:makine pahalıysa güvenememiştir ya adam alıp kaçarsa :'(
Bizi Tercih Ettiginiz Icin Tesekkur Ederiz Ahmet Bey...Ahmet SALMAN' Alıntı:tabiki hilmi bey beklerim herzaman,selahattin abi pazar açık olduğu için ıslandım biraz ama şeker olmadığım için erimedim ,abi 15 tane alabildim beğendiğm bir yer vardı ondada 15 kuş vardı,şöyle doya doya 100-200 adet kuş alamadık abi
saol arkadaşım,sebahtin abinin oğlumusunuz?muhabbetkusevi' Alıntı:Bizi Tercih Ettiginiz Icin Tesekkur Ederiz Ahmet Bey...Ahmet SALMAN' Alıntı:tabiki hilmi bey beklerim herzaman,selahattin abi pazar açık olduğu için ıslandım biraz ama şeker olmadığım için erimedim ,abi 15 tane alabildim beğendiğm bir yer vardı ondada 15 kuş vardı,şöyle doya doya 100-200 adet kuş alamadık abi
evet ahmet abi ogluyum benAhmet SALMAN' Alıntı:saol arkadaşım,sebahtin abinin oğlumusunuz?muhabbetkusevi' Alıntı:Bizi Tercih Ettiginiz Icin Tesekkur Ederiz Ahmet Bey...Ahmet SALMAN' Alıntı:tabiki hilmi bey beklerim herzaman,selahattin abi pazar açık olduğu için ıslandım biraz ama şeker olmadığım için erimedim ,abi 15 tane alabildim beğendiğm bir yer vardı ondada 15 kuş vardı,şöyle doya doya 100-200 adet kuş alamadık abi
sebahtin abiyle tanıştık,kuşlardanda memlunum iyi kuşlar,eğer ingilizlerde indirim yaparsa alırım hepsinimuhabbetkusevi' Alıntı:evet ahmet abi ogluyum benAhmet SALMAN' Alıntı:saol arkadaşım,sebahtin abinin oğlumusunuz?muhabbetkusevi' Alıntı:Bizi Tercih Ettiginiz Icin Tesekkur Ederiz Ahmet Bey...Ahmet SALMAN' Alıntı:tabiki hilmi bey beklerim herzaman,selahattin abi pazar açık olduğu için ıslandım biraz ama şeker olmadığım için erimedim ,abi 15 tane alabildim beğendiğm bir yer vardı ondada 15 kuş vardı,şöyle doya doya 100-200 adet kuş alamadık abi
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:seni gidi kurnaz seni