K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,511 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 14 Haz 2010 #61 Haklısın Abi; İkram küçülüyor.. Gitmesek mi acaba ?
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,988 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 14 Haz 2010 #62 ben şimdiden gideceğimiz için az beslenmeye başladım pazar gününe kadar rejim yapma kararı aldım
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 14 Haz 2010 #63 yılmaz Kurşun' Alıntı: Ahmet, Güzel Paylaşım, SağOlasın.. Sebahtin Abinin üretimhaneside, kuşlarıda güzelmiş.. Fakat, Keçi biraz yaşlı göründü gözüme, Onun için geçen sene gelmek lazım mış.. Genişletmek için tıkla ... SELAHATTİN ABİYE ALIYORUM SİZİ DEDİM BİRDEN YAŞLANDILAR
yılmaz Kurşun' Alıntı: Ahmet, Güzel Paylaşım, SağOlasın.. Sebahtin Abinin üretimhaneside, kuşlarıda güzelmiş.. Fakat, Keçi biraz yaşlı göründü gözüme, Onun için geçen sene gelmek lazım mış.. Genişletmek için tıkla ... SELAHATTİN ABİYE ALIYORUM SİZİ DEDİM BİRDEN YAŞLANDILAR
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 14 Haz 2010 #64 Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı: yılmaz -- ahmet salman danadan bahsetti keçiyi gösterdi bursaya gidince herhalde tavuk yicez ??? Genişletmek için tıkla ... İSKENDERLERİ SÖYLEDİM BİLE
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı: yılmaz -- ahmet salman danadan bahsetti keçiyi gösterdi bursaya gidince herhalde tavuk yicez ??? Genişletmek için tıkla ... İSKENDERLERİ SÖYLEDİM BİLE
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,988 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 14 Haz 2010 #65 eyvah, eyvah :'(
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 14 Haz 2010 #66 liste yapıldı kıvırmak yok