BÜTÜN KUŞÇULARIN BİLMESİ GEREKENLER

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
HARUNYAHYA ( adnan oktar ) şu sıralar sarışın hatunlarla TV programı yapan adını Adnan Hocadiye adlandırmış bir şahsiyet lütfen onun eserlerini takip etmiyelim adam 300 kadınla harem kurmuş birde kendini mehdi ilan etmeye kalkıyor...
10 sene evvel kadar bize derlerdi bu adamın ne oldugu belli değil kitaplarına kanmayın diye hakkaten doğruymuş...
bu kadar sermayeyi nerden buldu o kadar kitapları nasılbastı nasıl bedava dağıttı
kimisine göre yahudinin adamı

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Ali ŞENER' Alıntı:
HARUNYAHYA ( adnan oktar ) şu sıralar sarışın hatunlarla TV programı yapan adını Adnan Hocadiye adlandırmış bir şahsiyet lütfen onun eserlerini takip etmiyelim adam 300 kadınla harem kurmuş birde kendini mehdi ilan etmeye kalkıyor...
10 sene evvel kadar bize derlerdi bu adamın ne oldugu belli değil kitaplarına kanmayın diye hakkaten doğruymuş...
bu kadar sermayeyi nerden buldu o kadar kitapları nasılbastı nasıl bedava dağıttı
kimisine göre yahudinin adamı

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Kemal Abi ALLAH razı olsun

ayrıca Ali bey beni ynlış anlamayın ama  Harun YAHYA hakkında araştırmadan bilmeden konuşmayalım  herzaman önemli olan niyettir insanın fikri neyse zikride odur derler  Harun YAHYA ÇOK güzel ve başarılı araştırmalar yapmış dğerli bir hocamızdır eğer akıllar onun karşısındaki sarışınlara esmerlere takılıyorsa durup bir düşünmek lazım neden kafalar oraya takılırda kulaklar anlatınlara takılmaz hocamız mehdilik ilan etmedi ayrıca Mehdi A.S mın Mehdiliğini ALLAH ilan edecektir bunu herzaman söyler o efendimizin hadislerindeki beklenen Mehdiyi anlatır eve ayrıca kitaplarındada  KURANı KERİM AYETLERİNDEN OLUŞAN PEYGAMBERİMİZİN HADİSLERİNDEN OLUŞAN KİTAPLARININ NERESİ YANLIŞ BİR TANE KİTABINI ALIP OKUMAMIŞSINIZ YOKSA ALLAH IN ayetlerine  efendimizin hadislerine yalan demezdiniz lütfen kızmayın ama bir grup inanmıyor güvenmiyor diye hocamıza yanlış konuşmayın kim nerde bir bakalım şimdi hangi hoca nerede onu bir düşünelim hangi hoca tüm dünyaya dinimizi yayıyor hangi hoca ülkemize neleri yayıyor biir dü,şünelim

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
cihan kardeş ayetler hadisler hakkında konuşmadım adamın niyeti ortada bende youube açmıyor
sana zahmet ( kontv adnan oktar ) diye arattır ordaki kzınhocayı nasıl mehdi lan ettigin gör bumu hocalık
metristeki hocayı diyorsanda valla bencübbeli ahmte hocanın halasohbetlerini dinlerim
adam anlatıyor ha yanlış yapamış mı yapmamış mı ilerleyenzmanda ortaya cıkar

SANA BİR SORU ADNAN OKTARIN PROGRAMI CAİZMİDİR O KADINLARLA
BİR HOCA KADINLARA SEVGİSİNİ SORARMI
ADAMINPROGRAMININ ADI MAŞALLAH İNŞALLAH
bak ben basit bir insanım belki 2 hadis aklından oku desen okuyamam ama islamında bu tarz hocalarla bağdastıralıyamayacagını iyi bilirim

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Ali ŞENER' Alıntı:
cihan kardeş ayetler hadisler hakkında konuşmadım adamın niyeti ortada bende youube açmıyor
sana zahmet ( kontv adnan oktar ) diye arattır ordaki kzınhocayı nasıl mehdi lan ettigin gör bumu hocalık
metristeki hocayı diyorsanda valla bencübbeli ahmte hocanın halasohbetlerini dinlerim

bak ben basit bir insanım belki 2 hadis aklından oku desen okuyamam ama islamında bu tarz hocalarla bağdastıralıyamayacagını iyi bilirim

ömer3545

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
temur
Ali ŞENER' Alıntı:

mersin

Üyemiz
Adı
Hüdaver
Soyadı
DEVECİ
Es selamü aleyküm ;ALLAH CC HZ bız zavallı MÜSLÜMANLARA akıl nasib etsin AMİN .dogru adam hizmet ediyo ama İSLAMA  deyil bu işler kitab bastırmakla olmuyo evet bi sürü kitab bastırmış ama bu onun bi kitab yazdıgı anlamına gelmez(İSLAMİ meselelerde)bastırdıgı kitabların bazılarınagöz gezdirmek nasib oldu amma o bile yeterli yani bu kişinin ne haltlar yemeye çalıştıgını anlamak için  bu zındık millete zehiri altın tepside sunuyor evet ben MEHDİyim demiyo ama ''MEHDİ de ben MEHDİ yim demiyecek diyo '':) hakkattan ben adama bişi demiyorum MEVLA cc hz belanın büyüğünü musallat etmiş saten herkeze nasib edilmez böyle işler yani ALLAH cc hz bu ve gibi lerin şerrinden cüm. muhafaza buyursun AMİN ''HAŞA VE KELLA KİMSEYİ ZEM ETMEKTEN ,KÜÇÜK ,HAKİR GÖMEKTEN ALLAH 'A CC  SIGINIRIM AMMA MÜSLÜMAN ŞUUR LU OLMALIDIR  ZORUNDADIR YOKSA KİMSENİN HAYAL BİLE EDEMİYECEĞİ İŞLERİ YUTTURURLAR İNSANA ''ALLAH cc hz İBRAHİM AS ateşe atılacağı zaman ateşe su dökmeye giden o karınca kadar akıl nasib etsin (AMİN) ki biz de şaşırmış yanlış yolda olanların tarafını tutmayalım (köpeğe sopa vursan o devamlı sopayı ısırır ama sopayı tutanı ğörmez sopayı tutanı ısırsa olay bitecek ama o zannediyo ki bana sopa zarar veriyo ..)

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Şahısların dini değerlerini tartışmaya girmem ama Adnan oktar'ın televizyondaki görüntüleri bırakın bir hocayı bir dinibütün insana bile yakışmıyor.3-5 tane makyaj küpüne düşmüş kadınla oturup rammstein dinlemek ve beni ne kadar seviyorsunuz diye sormak hoca diye bildiğiniz insan için ne kadar mantıklıdır kamunun vicdanına kalmış.