kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
+Umut GENÇ' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler
Sezgin ANIL' Alıntı:PAylaşım için teşekkürler abi
Sezgin ANIL' Alıntı:PAylaşım için teşekkürler abi
Ali ŞENER' Alıntı:HARUNYAHYA ( adnan oktar ) şu sıralar sarışın hatunlarla TV programı yapan adını Adnan Hocadiye adlandırmış bir şahsiyet lütfen onun eserlerini takip etmiyelim adam 300 kadınla harem kurmuş birde kendini mehdi ilan etmeye kalkıyor...
10 sene evvel kadar bize derlerdi bu adamın ne oldugu belli değil kitaplarına kanmayın diye hakkaten doğruymuş...
bu kadar sermayeyi nerden buldu o kadar kitapları nasılbastı nasıl bedava dağıttı
kimisine göre yahudinin adamı
+1 Aynen katılıyorum ağzına sağlıkNurettin KIR' Alıntı:Rabbim doğru yolundan şaşırtmasın.
Ali ŞENER' Alıntı:cihan kardeş ayetler hadisler hakkında konuşmadım adamın niyeti ortada bende youube açmıyor
sana zahmet ( kontv adnan oktar ) diye arattır ordaki kzınhocayı nasıl mehdi lan ettigin gör bumu hocalık
metristeki hocayı diyorsanda valla bencübbeli ahmte hocanın halasohbetlerini dinlerim
adam anlatıyor ha yanlış yapamış mı yapmamış mı ilerleyenzmanda ortaya cıkar
SANA BİR SORU ADNAN OKTARIN PROGRAMI CAİZMİDİR O KADINLARLA
BİR HOCA KADINLARA SEVGİSİNİ SORARMI
ADAMINPROGRAMININ ADI MAŞALLAH İNŞALLAH
bak ben basit bir insanım belki 2 hadis aklından oku desen okuyamam ama islamında bu tarz hocalarla bağdastıralıyamayacagını iyi bilirim
Ali ŞENER' Alıntı:cihan kardeş ayetler hadisler hakkında konuşmadım adamın niyeti ortada bende youube açmıyor
sana zahmet ( kontv adnan oktar ) diye arattır ordaki kzınhocayı nasıl mehdi lan ettigin gör bumu hocalık
metristeki hocayı diyorsanda valla bencübbeli ahmte hocanın halasohbetlerini dinlerim
adam anlatıyor ha yanlış yapamış mı yapmamış mı ilerleyenzmanda ortaya cıkar
SANA BİR SORU ADNAN OKTARIN PROGRAMI CAİZMİDİR O KADINLARLA
BİR HOCA KADINLARA SEVGİSİNİ SORARMI
ADAMINPROGRAMININ ADI MAŞALLAH İNŞALLAH
bak ben basit bir insanım belki 2 hadis aklından oku desen okuyamam ama islamında bu tarz hocalarla bağdastıralıyamayacagını iyi bilirim