Bütün Satış İlanlarım İptaldir / Bilal ERDEM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ben sıradan bir ferdi olmaktan gurur duyduğum bu sitede ticari bir üye görünmek istemediğim için son günlerde yaşanan ...şaklıklar yüzünden, sevdiklerimden olmamak için süresiz bir şekilde tüm satış ilanlarımı iptal ediyor kaldırıyorum...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BİLAL KARDEŞ SEN RAHAT OL HERKES HERKESİ İYİ BİLİYOR ÇÜRÜK ELMALAR ESKİDEN BERİ VARDI FAKAT ÖMÜRLERİ FAZLA OLMADI EN BÜYÜK SİTE BİZİM SİTE SENİN YAPACAĞINI TEK AYAK ÜSTÜNDE DANS EDENLER YAPSINDA DELİKANLILIKLARINI GÖRELİM SENİN ZATEN İLAN VERMENE GEREK YOK SEN SAĞOL  RAHVAN GİDEN ATIN ...KU SEYREK DÜŞER SLM

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
tanıdığım bilal abi bukadar kolay pes edemez..satış ilanların kalksa ne olacakki bilal abi biz seni genede arayıp bulucaz alkisd alkisd

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Sayin bilal bey karariniza saygi duyuyorum bende salih kardesimin benzer bir konusunda farkli bir forumdan aynen sizin gibi iliskimi kestim su anda en azindan hobici oldugum icin aklim rahat senin benim gibi kisilerin cogu kisiye yarari olmustur ama yapilanlar karsisinda bir anda soguyup uzaklasmak istiyor. Zaten size ulasmak isteyen arkadaslar bir sekilde ulasirlar. Durust dogru insan yikilmaz. Saygilar

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
Bilal ,senin ilan vermeye ihtiyacınmı var. sen bu sitetede kendi kanıtlamış bi insansın başkalarının sözleri bizleri etkilemez gereken yerde gereken şekilde bizler seni buluruz  o yüzden sen kafanı rahat tut .kendine iyi bak saygılar

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
abı senınle  alıs verısımız  hıc  olmadı  ama sıteden takıp ettıgım kadarı ıle durust  guvenılır  bırısın  bu yuzden  ılanı kaldırsan ne  olacakkı  benım ıhtıyacım oldugunda  sana  alo dıyecem  dıgerlerıde  ole sen bıze  yok mu dıyecen ayrıca  senınkı  pıreye  kızıp yorganı yakmak degılmı  saygılar selale

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Bilal Abi sevdiklerine zaman harcaman konusunda birşey demeye hakkımız yok ama bizde sevdiklerimize senin ürünlerini vermemiz lazım  :-*

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Burada yanlış anlaşılma olması sakin bizim kimseyle ticaretimizde bir sıkıntı yok.
Ben bunu yapıyorum çünkü site satış sitesine döndü alım-satımlardan sonra çirkin olaylar yorumlar yapıldı elbette ki bir taraf haklı bir taraf da haksızdı.
Ancak bu site paylaşım sitesi bilgi ve tecrübe burada her zamanda öyle kalsın.
Ben yine buradayım her zaman da olacağım Allah'ın izniyle ama ticaretimi buradan yapmayacağım yani bu siteyi ben de satış sitesi gibi kullanmayacağım...

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Bilal ERDEM' Alıntı:
Burada yanlış anlaşılma olması sakin bizim kimseyle ticaretimizde bir sıkıntı yok.
Ben bunu yapıyorum çünkü site satış sitesine döndü alım-satımlardan sonra çirkin olaylar yorumlar yapıldı elbette ki bir taraf haklı bir taraf da haksızdı.
Ben yine buradayım her zaman da olacağım Allah'ın izniyle ama ticaretimi buradan yapmayacağım yani bu siteyi ben de satış sitesi gibi kullanmayacağım...
evil_idea evil_idea

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
alkisd alkisd alkisd alkisd
Bilal ERDEM' Alıntı:

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bilal ERDEM' Alıntı:
Ben sıradan bir ferdi olmaktan gurur duyduğum bu sitede ticari bir üye görünmek istemediğim için son günlerde yaşanan ...şaklıklar yüzünden, sevdiklerimden olmamak için süresiz bir şekilde tüm satış ilanlarımı iptal ediyor kaldırıyorum...
aynen sizi takdir ediyorumm

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
bilal hemşerim aldığın kararlarda seni destekliyorum.
çünkün son zamanlarda site online alışveriş siteleri gibi oldu :)
bilgi ve tecrübe paylaşımlarını daha çok satış ilanları doldurdu.

herkes neyi nerden bulacağını çok iyi biliyor.
kimin ADAM kinin adamcık olduğunu da iyi biliyor.

si siğinti moikum e cumaşkimi.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Bilal abi karar senin, ama bir çok kişi bir çok ürünü seninle tanıdı şimdi sen olmazsan yeni gelenler saçma sapan işe yaramaz ürünlere sarılacak belkide aklı karışacak, sen fare zehri göndersen kuşa ver diye gözü kapalı koyarız mamalıklarına , senin yerin ayrı burada ama her şekilde hayırlısı olsun...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ömer ADAM' Alıntı:
Bilal abi karar senin, ama bir çok kişi bir çok ürünü seninle tanıdı şimdi sen olmazsan yeni gelenler saçma sapan işe yaramaz ürünlere sarılacak belkide aklı karışacak, sen fare zehri göndersen kuşa ver diye gözü kapalı koyarız mamalıklarına , senin yerin ayrı burada ama her şekilde hayırlısı olsun...
ALLAH c.c. razı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...