>>>buyuk bir salma<<<

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Kaçtan satıyo,Türkiye'ye gönderim yapıyo mu acaba biliyor musunuz?

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Uğur MOGAN' Alıntı:
Kaçtan satıyo,Türkiye'ye gönderim yapıyo mu acaba biliyor musunuz?

valla 600-1000 dolar arsi satiyor helikopterleri bakip kusuna gore fiyati var demisti yurtdisi gonderip gondermedigini bilmiyorum

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Hakan ustam bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim.Yani bu adam kuşları 900-1500 lira arasında mı satıyor.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Uğur MOGAN' Alıntı:
Hakan ustam bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim.Yani bu adam kuşları 900-1500 lira arasında mı satıyor.
bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim smileki smileki smileki

hayir siz ona
bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası  1,76809959 Türk Lirası deyin
1.76 nerde 1.5 nerde
1000tl ile 1800 tl arasinda oluyor ancak kac yerde sordum bu kuslar hastalik bozuk gen urunumu omru ne kadar diye cevap alamadim gormussunuzdur kivircik marol gibi olan bir kus vardi forumda ancak 1 yil civari yasiyormus bu hagoromolarin omrunu henuz ogrenemedim

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim smileki smileki smileki

hayir siz ona
bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası  1,76809959 Türk Lirası deyin
1.76 nerde 1.5 nerde
1000tl ile 1800 tl arasinda oluyor ancak kac yerde sordum bu kuslar hastalik bozuk gen urunumu omru ne kadar diye cevap alamadim gormussunuzdur kivircik marol gibi olan bir kus vardi forumda ancak 1 yil civari yasiyormus bu hagoromolarin omrunu henuz ogrenemedim
Pekala. :D :D :D Zaten ben ilerisi için sormuştum.Ama bence ülkemizdeki profesyonel üreticilerimiz birleşip , kanı sağlam hagoromo türü kuşlarını ülkemize getirip , ülkemize bu kanı sokup , doğru çaprazlamaları yapıp daha iyilerini üretecekleri kanaatindeyim.O zaman bahsettiğiniz yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip ülkemizin bu kuşlarda dünya kuş camiası çapında söz sahibi olabilir diye düşünüyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:

hayir siz ona
1.76 nerde 1.5 nerde

smileki smileki smileki C:) C:) C:) C:)
allahtan dövizcilik yapmıyorsun uğur:)
şaka bi yana
hakan iyi yakaladın
evet bunların ömürleri ne kadar????

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Mert AYDIN' Alıntı:
smileki smileki smileki C:) C:) C:) C:)
allahtan dövizcilik yapmıyorsun uğur:)
şaka bi yana
hakan iyi yakaladın
evet bunların ömürleri ne kadar????
Doğru söylüyorsun Mert abi.Ben 2 güne batarım bu işte.  :D :D :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Uğur MOGAN' Alıntı:
Pekala. :D :D :D Zaten ben ilerisi için sormuştum.Ama bence ülkemizdeki profesyonel üreticilerimiz birleşip , kanı sağlam hagoromo türü kuşlarını ülkemize getirip , ülkemize bu kanı sokup , doğru çaprazlamaları yapıp daha iyilerini üretecekleri kanaatindeyim.O zaman bahsettiğiniz yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip ülkemizin bu kuşlarda dünya kuş camiası çapında söz sahibi olabilir diye düşünüyorum.
Sağlık sorunu demişken, bu kuşlar zaten sağlık sorunları olduğu için bu haldeler. Yani demek istediğim tepeliymiş, helikoptermiş...bunlar bir özel tür değil, tam tersine hormonel bir bozukluk sonucu bu hale geliyorlar. Bu durumda "yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip" demek biraz acaip oluyor...zaten kuşlar sağlıklız  :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Sağlık sorunu demişken, bu kuşlar zaten sağlık sorunları olduğu için bu haldeler. Yani demek istediğim tepeliymiş, helikoptermiş...bunlar bir özel tür değil, tam tersine hormonel bir bozukluk sonucu bu hale geliyorlar. Bu durumda "yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip" demek biraz acaip oluyor...zaten kuşlar sağlıklız  :)
güzel özetlemişsin günay hocam..

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Çok doğru söylüyorsun Günay usta.O yorumu yazdıktan sonra araştırdım zaten.Kusuruma bakmayın artık. :)