VusLat.*
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- www.facebook.com
- Adı
- Cihat
- Soyadı
- Yiva
Kuşlar ve salmalar mükemmel.
benim tanistigim abu gamela uretiyorFaruk ŞANLI' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler. özellikle mantolu tepelilere hayran kaldım . Acaba bu tepelileri hangi üretici üretiyor?
Uğur MOGAN' Alıntı:Kaçtan satıyo,Türkiye'ye gönderim yapıyo mu acaba biliyor musunuz?
bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim smileki smileki smilekiUğur MOGAN' Alıntı:Hakan ustam bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim.Yani bu adam kuşları 900-1500 lira arasında mı satıyor.
Pekala.Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim smileki smileki smileki
hayir siz ona
bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası 1,76809959 Türk Lirası deyin
1.76 nerde 1.5 nerde
1000tl ile 1800 tl arasinda oluyor ancak kac yerde sordum bu kuslar hastalik bozuk gen urunumu omru ne kadar diye cevap alamadim gormussunuzdur kivircik marol gibi olan bir kus vardi forumda ancak 1 yil civari yasiyormus bu hagoromolarin omrunu henuz ogrenemedim
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası.Biz ona yaklaşık 1.5 lira diyelim smileki smileki smileki
hayir siz ona
bir amerikan doları yaklaşık 1,76809959 Türk Lirası 1,76809959 Türk Lirası deyin
1.76 nerde 1.5 nerde
1000tl ile 1800 tl arasinda oluyor ancak kac yerde sordum bu kuslar hastalik bozuk gen urunumu omru ne kadar diye cevap alamadim gormussunuzdur kivircik marol gibi olan bir kus vardi forumda ancak 1 yil civari yasiyormus bu hagoromolarin omrunu henuz ogrenemedim
Doğru söylüyorsun Mert abi.Ben 2 güne batarım bu işte.Mert AYDIN' Alıntı:smileki smileki smileki CC
C
C
allahtan dövizcilik yapmıyorsun uğur
şaka bi yana
hakan iyi yakaladın
evet bunların ömürleri ne kadar????
O.Sami ŞEN' Alıntı:Çok güzel bi paylaşım olmuş...Teşekkürler...
smileki smilekiUğur MOGAN' Alıntı:Doğru söylüyorsun Mert abi.Ben 2 güne batarım bu işte.![]()
![]()
![]()
Katılıyorum abicim.Mert AYDIN' Alıntı:smileki smileki
boşver sen muhabbet üret![]()
Sağlık sorunu demişken, bu kuşlar zaten sağlık sorunları olduğu için bu haldeler. Yani demek istediğim tepeliymiş, helikoptermiş...bunlar bir özel tür değil, tam tersine hormonel bir bozukluk sonucu bu hale geliyorlar. Bu durumda "yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip" demek biraz acaip oluyor...zaten kuşlar sağlıklızUğur MOGAN' Alıntı:Pekala.![]()
![]()
Zaten ben ilerisi için sormuştum.Ama bence ülkemizdeki profesyonel üreticilerimiz birleşip , kanı sağlam hagoromo türü kuşlarını ülkemize getirip , ülkemize bu kanı sokup , doğru çaprazlamaları yapıp daha iyilerini üretecekleri kanaatindeyim.O zaman bahsettiğiniz yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip ülkemizin bu kuşlarda dünya kuş camiası çapında söz sahibi olabilir diye düşünüyorum.
güzel özetlemişsin günay hocam..Günay DÖNMEZ' Alıntı:Sağlık sorunu demişken, bu kuşlar zaten sağlık sorunları olduğu için bu haldeler. Yani demek istediğim tepeliymiş, helikoptermiş...bunlar bir özel tür değil, tam tersine hormonel bir bozukluk sonucu bu hale geliyorlar. Bu durumda "yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip" demek biraz acaip oluyor...zaten kuşlar sağlıklız![]()
Çok doğru söylüyorsun Günay usta.O yorumu yazdıktan sonra araştırdım zaten.Kusuruma bakmayın artık.Günay DÖNMEZ' Alıntı:Sağlık sorunu demişken, bu kuşlar zaten sağlık sorunları olduğu için bu haldeler. Yani demek istediğim tepeliymiş, helikoptermiş...bunlar bir özel tür değil, tam tersine hormonel bir bozukluk sonucu bu hale geliyorlar. Bu durumda "yaşanacak ömrü , sağlık sorunları vs. en aza indirgenip" demek biraz acaip oluyor...zaten kuşlar sağlıklız![]()