Teşekkürler Gökhan Bey akşam farkettim hasta olduğunu pek yem yemiyor. Akşam baytril damlattım ağzına iki damla. İshal ilacınıda vereyim.Gökhan YILDIZ.' Alıntı:kuş kötü durumda ishali için biran önce eczaneden reflor veya ulustan diastop, casamolinden birini alın gerçi vardır sizde isal ilacı ve acilen baytril tedavisine başlayın, eğer kursak boşsa elle besleyinki en önemlisi bu elle besleme mamasına baytril ve isal ilacı koyabilirsiniz, geçmiş olsun inşallah kuşu kaybetmezsiniz.
Tamam uygulayacağım teşekkür ederim. Hiçbirşeyi yoktu bir anda oldu anlamadım bende dediğiniz gibi sinsi ilerledi sanırım. İnşallah iyileşir. Çok fena bir ishali var o geçerse kurtulur ama nasip bakalım.Behzat TİĞİZ' Alıntı:gecmis olsun. anladıgım kadariyla kusta koksidiyoz ve kuruma baslamıs.. kursagına dokunun bi kursagında hava varmı, bole durumlarda kursak mantarida olabilir.. kus kötü durumda hastalık sinsi ilerlemis sanırım.. veterinerden tetramezatin alin, eczanedende bactim şurup, yarım suluga nohut tanesi kadar tetramezatin,4 damlada bactrim şurup koyun karistirin,kusa icirin yanlız kurtulacagını sanmıyorum,yine bir ihtimal elimizden geleni yapalım..
suyu önünden alin,ilacları temin edenekadar su icmesin susasın,ilacları hemen temin edip hazırlayinca damlalikla icirinMehtap YILMAZ' Alıntı:Tamam uygulayacağım teşekkür ederim. Hiçbirşeyi yoktu bir anda oldu anlamadım bende dediğiniz gibi sinsi ilerledi sanırım. İnşallah iyileşir. Çok fena bir ishali var o geçerse kurtulur ama nasip bakalım.
rresimdeki kuş zaten yem yiyemez ve su içemez durrumdaBehzat TİĞİZ' Alıntı:suyu önünden alin,ilacları temin edenekadar su icmesin susasın,ilacları hemen temin edip hazırlayinca damlalikla icirin
ben aksinimi soledim ki... bu yorumu yaptiniz anlayamadım? cok biliyorsanız.. o zaman buyrun siz tedavi yontemi söleyin mehtap hanım uygulasın?Mert AYDIN' Alıntı:rresimdeki kuş zaten yem yiyemez ve su içemez durrumda
elle beslenmeli ve su içirilmeli....
su içmesin susasın yazmışsın dön bakta oku,Behzat TİĞİZ' Alıntı:ben aksinimi soledim ki... bu yorumu yaptiniz anlayamadım? cok biliyorsanız.. o zaman buyrun siz tedavi yontemi söleyin mehtap hanım uygulasın?
art niyet aramıyorum.. neden suyu onunden alın,dedigimi bilmeden yorum yaziyorsunuz elle icirilmesi lazım diye,kuslara ilac vitamin vs ne verilecekse verilsin,ilactan faydalanması icin bi süre sussuz bırakılması lazım...Mert AYDIN' Alıntı:su içmesin susasın yazmışsın dön bakta oku,
resimdeki kuş zaten su içemez, kaldıki bu devreden sonra kurtulması bile zor...
ayrıca
'''cok biliyorsanız.. o zaman buyrun siz tedavi yontemi söleyin mehtap hanım uygulasın? !!!
yazıyorsun
her yoruma art niyet arama behsat bey...
tabiki bildiğimiz yöntemler var
üzüldüm açıkçasıMehtap YILMAZ' Alıntı:Herşey için teşekkür ederim. Az önce çakıl öldü malesef![]()
geçmiş olsun ben anlamıştım ama söylemek istemedim kuş o vaziyete geldikten sonra kurtuluşu zor kurtulsa dahi en ufak bir hastaklıkta tekrar ölüyorMehtap YILMAZ' Alıntı:Herşey için teşekkür ederim. Az önce çakıl öldü malesef![]()
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yine başınızı ağırttım.Behzat TİĞİZ' Alıntı:Basiniz saolsun, onemli olan kalanlarin saglik durumlarini denetlemek, biz elimizden geleni yaptik
Caniniz saolsun, hak eden herkese yardima hazirim.Mehtap YILMAZ' Alıntı:Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yine başınızı ağırttım.