çakmağın suçu ne ?

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
evde tek olan alışkın  kuşun yanına eş attığınızda eşe bakmaz yanlızkende  tünekle oyuncakla çifleşmeye çalışır

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
hilmi akyldız' Alıntı:
evde tek olan alışkın  kuşun yanına eş attığınızda eşe bakmaz yanlızkende  tünekle oyuncakla çifleşmeye çalışır
CaSuS' Alıntı:
Maşallah  kuşta çok güzelmiş
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Cihan fatmagülün suçu neyse çakmağın suçuda aynı ortada durması baksana kuş azmış çakmağı delecek  :(
:) :) :) :)

motifcan

Uzman Üyemiz
acaba kendisi olsa ne yapacaktı merak ediyorum tamam besleyin ama eğittikten sonra 5-6 aylıkken yanına bi eş alabilirdi de :( . birde yaptığmı yetmiyormus gibi video ya çekip yayınlıyor.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
maalesef fazla evcilleştirince de ya kuş kimseyi beğenmiyo yada kimse kuşu beğenmiyo ben çok eş getirdim yanına ama istemedi hatta yanına niye kuş koyduk diye bize küstü.hala yanlız kafesteki yesil suluğu besliyo suluğun çevresi çok iğrenç oldu fakat suluğu alınca küsüyor dışarı çıkarınca saçımdaki tokaları tepelemeye artık kalem silgi ne ilgisini çekerse onları sıradan geçiriyo.beğense bi eş amenna bu saatten sonrada zor 6. yaşını bugün doldurdu.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Benim konuşan bizimle birlikte yaşayan bi kuşumuz var . Bizim evde elimize parmagımıza da yaptı bende en azından 10 dişiyle denedim. dişi yatıyor erkek üstüne çıkmıyor sürekli ağzna yem kusuyor. ele alışkın dişisinden renk renk dişilere kadar. Ele alışkın dişi bi lutinom daha vardı ama o 6 aylıkken ıssırmaya başladı ve zar zor eş yaptık yavru baktı 6 yumurta yaptı 5 i doluyudu. konuşan kuşu öyle kabullendik.
evde üretim odasına sokmuyorum gayet mutlu yaşıyor. yanına kuş koyduumu konuşuyo sulukla mandalla o yuzden milyonda birdir erkek kuş konuşan ele alşkın kuşun eş olup çiftelşip yavru yumurta ile ilgilenmesi . ben hayatımda sadece bi defa gördüm . ikincisi henüz nasip olmadı.çok istedim soyunu muhafaza etmeyi ama olmadı olmayacak.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Bazı arkadaşlar Kuşu kişileştirip insan seviyesinde bir bilince sahip olduğunu düşünüp aşırı duygusal tepkiler vermiş neredeyse izlerken Nasıl ağladım nasıl ağladım diyecek kadar  :D birde beddua edenler var Vicdansız Sende ömür boyu bekar kalırsın inş. şeklide :D:D

Yüzlerce yumurta yapıp bir kez bile anne olamayan tavukların hakkını'da arayalım Taksimden Yıldıza kadar yürüyüş düzenleyelim Birdahada yumurta yememe kararı alalım :D

Buradanda Yetkili kişilere sesleniyorum Kuş satışları Tek yapılmasın Eşli olarak satılsın :D

Ya o kuş Çakmağı çaksa çakmak alev alsa kuşun tüyleri yansa Ya çakmaktan vazgeçip yandaki makasa ilişse orasını burasını kesse Burada ihmal var daha emin bir oyuncak almanızı tavsiye ederim :D

İşin şakası biryana bazı Üreticilerimizinde dediği gibi O kuş eş kabul etmez yavru bakmaz büyük bir ihtimalle daha önceki gözlemleriden yola çıkarak ...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Benim seneler önce beslediğim kuş vardı. Çok evcildi. Seneler sonra dişi aldık yanına. Çatır çatır yumurtlattı. Verimi de harikaydı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Cihan fatmagülün suçu neyse çakmağın suçuda aynı ortada durması baksana kuş azmış çakmağı delecek  :(
  :D :D Dişi bulamadığı için üreme organını yakmak istiyor sanırım :)

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
dişiniz iyiymiş mehmet abi evcil kuşlar genelde yavru bakmıyo ama istisnasıda olabilir tabi