ÇARESİZZ BAŞIMMM

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Salih ÖZKAN' Alıntı:
En iyisi yavrudan alıp damızlık yapmak. Ve en önemlisi sabırlı olmak ve mutlaka muradınıza erersiniz.
Çok doğru hazır denileni 3 ay bekleyipte 2-3 yaşındaki kuşla uğraşmaktansa yavru alıp 4-5 ay baksan zaten eşe gelir

PENTAXÜM

Yeni Üyemiz
Adı
esma
Soyadı
demirci
çok uyanık olmak lazim.. bende kuşuma eş almak için gittiğimde  ellerinde  bir kuş vardı oda mantar hastalığı vardı. onu zaten size vermem dedi ama bir hafta sonra yine  gittim gelen kuşları beğenmediğimde bir kuşum daha var dedi ve mantarlı kuşu(biraz iyileşmişti) bana vermeye çalıştı tabikide almadım.....

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bir elin butun baş parmakları aynı deil.. layıkıyla yapan var yapmayan var... benim kendi petshopum var... esnaf olabilmek önemli.. birine kötü mal verirsen 1 defa kazanırsın..ama o musteri bi daha gelmez.. ama iyi mal verirsen her zaman kazanırsın.. alan kisi memnun olursa.. cevresinide sana yonlendirir ve baska yerede gitmez.. benim dusuncem budur... hasta kusları satmaya calısan petshop cu arkadaslar aslında kendilerini kandırıyor.. karsındakini değil.. akıllı olsa hasta problemli kusu satmaz..

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Bir elin butun baş parmakları aynı deil.. layıkıyla yapan var yapmayan var... benim kendi petshopum var... esnaf olabilmek önemli.. birine kötü mal verirsen 1 defa kazanırsın..ama o musteri bi daha gelmez.. ama iyi mal verirsen her zaman kazanırsın.. alan kisi memnun olursa.. cevresinide sana yonlendirir ve baska yerede gitmez.. benim dusuncem budur... hasta kusları satmaya calısan petshop cu arkadaslar aslında kendilerini kandırıyor.. karsındakini değil.. akıllı olsa hasta problemli kusu satmaz..
bu yazının altına imzamı atarım birçok yavru yetiştirdim hep dürüst oldum bakın bir olay anlatayım mesafe olarak 100 km yapıyor gitgel birisine kuş sattım adam okadar memnun olmuşk o 100 km lik yolu özel arabasıyla gelip abisine de bir kuş aldı şimdi hesaplasak 100 km yol en azından 20-30 tl benzin yakar 35 tl yede kuşu veriyorum oldumu 50 - 60 tl istese bulunduğu il de 50-60 tl ye çift alabilir çok rahat ama adam memnun kalmışki üç ün beş in hesabını yapmıyor dürüstlük herzaman kazandırıyor ben bunu bilirim bunu uygularım

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
İsmail YÜCE' Alıntı:
ileti tarihine bakmak lazım çok önceden açılmış bir konu :)
sanırım bu konudan bahsetmiyorsunuz heralde ismail bey  eğer bu konudan bahsediyorsanız çok önce değil bu ayın 4 ünde açılmış diyelimki önce açılmış olsun bu konular sürekli göz önünde olsunki acemi arkadaşlarımızı çakallara yem olmaktan kurtarabilelim piyasada okadar çok aç çakal varki adeta ağızlarının suyu akıyor üç beş kuruş aldıkları yetmiyor gibi insanların değeri biçilemez duygularıyla meraklarıyla oynuyorlarya böyle insanları Rabbim ıslah etsin

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşlarım.Daha dün istanbul profilo a.v.m de petshopa yolum düştü .Amacım kuşlara bakmak olduğundan içeri girdim.Gözlerim yarinden fırladı.Yahu bir salmada tek bir kuş bile sağlıklı olmaz mı ya.Yazmış olduğu fiyat ise 60 tl.

Ya ben çıldırmıyayım da kimler çıldırsın.Helaliyle para kazanalım diyoruz doğrucu mahmut olunca para kazanamayıp bir de arkamıza bir dünya borç takarak dükkanı kapatıyoruz adam  java ispinozuna orjinal bülbül diye 400 tl fiyat yazıp kakalamaya çalışıyor.

Hey Allahım artık karar verdim kadıköyden bir plaketci ile anlaşıp çakma madalyonlar yapıcam dünya şampiyonu diye kuş satıcam.Hemde eli ayağı düzgün de olmıcak.Nerde hasta kurumuş frenc mirenç demicem.Yeter ya... crazy crazy icon_wall ahaaa

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Mehmet ÖZÜBİR' Alıntı:
kardesim senin durumunu çok iyi anlıyorum bende  bir eş  bulabilmek için çok ugrastım  her getirdiğim kus boş çıktı. gidiyorum alıyorum 3 ay duruyor geri götürüyorum yerinden diyorlar  ben kuşları pamuklara sarıyorum adam  pis kafeslerde tutuyor  yerinden diyor baktım  olmadı  kendi eslerimi  kendim  tuturdum  simdi biri  bana gelse senin  esine 5 kus veriyim dese  inan vermem  kimse  iyi kuslarını  vermez 100- 150 da  lirada versen  eger eş  iyi  ise vermezler  nerde  yaslı bitik kuş  onları  anlamayan  meraklılara satıyorlar  buna dikkat  et  geçmiş olsun
+1

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Değerli arkadaşlarım.Daha dün istanbul profilo a.v.m de petshopa yolum düştü .Amacım kuşlara bakmak olduğundan içeri girdim.Gözlerim yarinden fırladı.Yahu bir salmada tek bir kuş bile sağlıklı olmaz mı ya.Yazmış olduğu fiyat ise 60 tl.

Ya ben çıldırmıyayım da kimler çıldırsın.Helaliyle para kazanalım diyoruz doğrucu mahmut olunca para kazanamayıp bir de arkamıza bir dünya borç takarak dükkanı kapatıyoruz adam  java ispinozuna orjinal bülbül diye 400 tl fiyat yazıp kakalamaya çalışıyor.

Hey Allahım artık karar verdim kadıköyden bir plaketci ile anlaşıp çakma madalyonlar yapıcam dünya şampiyonu diye kuş satıcam.Hemde eli ayağı düzgün de olmıcak.Nerde hasta kurumuş frenc mirenç demicem.Yeter ya... crazy crazy icon_wall ahaaa
eger onların yaptigi gibi yaparsan sadece 1 defa kazanırsın her musteriden 2 ci defa kazanamazsın... buda sadece belirli bir seviye ilerletir seni.. zararlı olan sen cıkarsın.. zannetmeyinki o fiyata satan adamlar akıllı..

corvette

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
şeker
Bende petshopçulardan yana dertliyim..ama formülü buldum :) abi diyorum bana hangi kuşları önerirsin ?şunu bunu diyor bende önermediklerinden alıyorum :):):)