Çok doğru hazır denileni 3 ay bekleyipte 2-3 yaşındaki kuşla uğraşmaktansa yavru alıp 4-5 ay baksan zaten eşe gelirSalih ÖZKAN' Alıntı:En iyisi yavrudan alıp damızlık yapmak. Ve en önemlisi sabırlı olmak ve mutlaka muradınıza erersiniz.
Can KARAKOÇ' Alıntı:geçmiş olsun .biraz gözü açık olmak lazım.
Can KARAKOÇ' Alıntı:geçmiş olsun .biraz gözü açık olmak lazım.
bu yazının altına imzamı atarım birçok yavru yetiştirdim hep dürüst oldum bakın bir olay anlatayım mesafe olarak 100 km yapıyor gitgel birisine kuş sattım adam okadar memnun olmuşk o 100 km lik yolu özel arabasıyla gelip abisine de bir kuş aldı şimdi hesaplasak 100 km yol en azından 20-30 tl benzin yakar 35 tl yede kuşu veriyorum oldumu 50 - 60 tl istese bulunduğu il de 50-60 tl ye çift alabilir çok rahat ama adam memnun kalmışki üç ün beş in hesabını yapmıyor dürüstlük herzaman kazandırıyor ben bunu bilirim bunu uygularımBehsat TİĞİZ' Alıntı:Bir elin butun baş parmakları aynı deil.. layıkıyla yapan var yapmayan var... benim kendi petshopum var... esnaf olabilmek önemli.. birine kötü mal verirsen 1 defa kazanırsın..ama o musteri bi daha gelmez.. ama iyi mal verirsen her zaman kazanırsın.. alan kisi memnun olursa.. cevresinide sana yonlendirir ve baska yerede gitmez.. benim dusuncem budur... hasta kusları satmaya calısan petshop cu arkadaslar aslında kendilerini kandırıyor.. karsındakini değil.. akıllı olsa hasta problemli kusu satmaz..
sanırım bu konudan bahsetmiyorsunuz heralde ismail bey eğer bu konudan bahsediyorsanız çok önce değil bu ayın 4 ünde açılmış diyelimki önce açılmış olsun bu konular sürekli göz önünde olsunki acemi arkadaşlarımızı çakallara yem olmaktan kurtarabilelim piyasada okadar çok aç çakal varki adeta ağızlarının suyu akıyor üç beş kuruş aldıkları yetmiyor gibi insanların değeri biçilemez duygularıyla meraklarıyla oynuyorlarya böyle insanları Rabbim ıslah etsinİsmail YÜCE' Alıntı:ileti tarihine bakmak lazım çok önceden açılmış bir konu![]()
+1Mehmet ÖZÜBİR' Alıntı:kardesim senin durumunu çok iyi anlıyorum bende bir eş bulabilmek için çok ugrastım her getirdiğim kus boş çıktı. gidiyorum alıyorum 3 ay duruyor geri götürüyorum yerinden diyorlar ben kuşları pamuklara sarıyorum adam pis kafeslerde tutuyor yerinden diyor baktım olmadı kendi eslerimi kendim tuturdum simdi biri bana gelse senin esine 5 kus veriyim dese inan vermem kimse iyi kuslarını vermez 100- 150 da lirada versen eger eş iyi ise vermezler nerde yaslı bitik kuş onları anlamayan meraklılara satıyorlar buna dikkat et geçmiş olsun
eger onların yaptigi gibi yaparsan sadece 1 defa kazanırsın her musteriden 2 ci defa kazanamazsın... buda sadece belirli bir seviye ilerletir seni.. zararlı olan sen cıkarsın.. zannetmeyinki o fiyata satan adamlar akıllı..Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:Değerli arkadaşlarım.Daha dün istanbul profilo a.v.m de petshopa yolum düştü .Amacım kuşlara bakmak olduğundan içeri girdim.Gözlerim yarinden fırladı.Yahu bir salmada tek bir kuş bile sağlıklı olmaz mı ya.Yazmış olduğu fiyat ise 60 tl.
Ya ben çıldırmıyayım da kimler çıldırsın.Helaliyle para kazanalım diyoruz doğrucu mahmut olunca para kazanamayıp bir de arkamıza bir dünya borç takarak dükkanı kapatıyoruz adam java ispinozuna orjinal bülbül diye 400 tl fiyat yazıp kakalamaya çalışıyor.
Hey Allahım artık karar verdim kadıköyden bir plaketci ile anlaşıp çakma madalyonlar yapıcam dünya şampiyonu diye kuş satıcam.Hemde eli ayağı düzgün de olmıcak.Nerde hasta kurumuş frenc mirenç demicem.Yeter ya... crazy crazy icon_wall ahaaa