Caropa ve Kuşlarından Selamlar

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Tüm forum sakinlerine selamlar.Adım Onur, 26 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, üretici değilim ama bu forumu takip etmekten keyf alıyorum. Hobi olarak yıllardır muhabbet kuşu besliyorum.

Bunlarda kuşlarım. Bu çiftlerimden henüz yavru alamadım. ilk resimdeki dişi 2 yaşında, erkek 3. Diğer çiftin dişisi 4 aylık erkekte sanırım 1-2 ay daha büyük.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Maşallah çok güzel bir hobi seçmişiniz :)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Aramıza hoşgeldin Onur kardeşim.Üretici olup olmaman önemli değil kendini buraya ait hissetmen yeterli.Paylaşımlara katılımlarını bekliyoruz.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
kuşlarınızın maşallahı var süper görünüyorlar bide yavru muhabbet kuşu sesi dinletin eğer gizli fiziksel bi sorun yoksa artısı olabilir. bide yoksa kkafesteki eşlerden birinin gözü diğeririnin eşinde mi  :) :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Aileye HoşGeldin Onur kardeşim. Muhabbetkuşusever ve kendini buraya ait hissetmen yeterli. Paylaşımlara katılımlarını bekleriz.

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Herkese teşekkür ederim hoşbuldum. Kuşlarımıda beğenmenize sevindim. Yavru konusunda pek acele etmiyorum sanki nasıl olsa olacak gibi geliyor :) Yavru muhabbet kuşu sesi dinletiyorum arasıra, forumda konusu çok geçiyor faydası olacak gibi. Büyük çiftin dişisi yaklaşık 1 aydır yuvaya girip çıkıyor cereside iyice kızardı bi eksiği yoksa eğer yakın zamanda ilk yumurtasını yapacak gibi inşallah.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hoşgeldiniz. Maşaallah Allah nazarlardan korusun

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
hoşgeldiniz. kuşlarında maşallah ı var .

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
tekrardan hoşbuldum herkese teşekkürlerimi sunarım. bu arada başlıkta caropa ve kuşları yazıyor ama kullanıcı adımı ismimle değiştirdim.