CEDE MAMA KULLANIMI

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Abicigim, meyve suyunda $eker ile asitler var, ... bildigimiz asiti demiyorum, meyvenin kendi asiti, ve bunlar tatli olduklari kadar ZARARLI bu yaratiklara !!!

$EKER ile TUZ bunlarin en ba$inda gelir, yiyorlar tabi, ama siz bunlari onlara sunmakla iyi etmiyorsunuz !!!  icon_snooty

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
" bence " yazsin o halde, ... suyu bo$ver ne demek ? ? ? icon_naughty

Ondan sonra gelde yanli$ anlama, ... az cok türkceye hakimiz, klavyemiz bunu belli etmesede, ...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Ya kusura bakmayın bir konu açtım malesef konu yorum yapan arkadaşlar içerisinde kırıcı yöne sevk olmuş.Kusura bakmayın keşke konuyu açmasaydım vallaihi benim yüzümden tartıştınız.

:( :(

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Abicigim, meyve suyunda $eker ile asitler var, ... bildigimiz asiti demiyorum, meyvenin kendi asiti, ve bunlar tatli olduklari kadar ZARARLI bu yaratiklara !!!

$EKER ile TUZ bunlarin en ba$inda gelir, yiyorlar tabi, ama siz bunlari onlara sunmakla iyi etmiyorsunuz !!!  icon_snooty
O meyve suyu da bildiğiniz meyve suyu değil işte ne yazıkki ;) Normal sizin tabirinizle organik bir meyve sebzenin kendi suyu.Mamanın içine katarken suyunu salıyor bildiğiniz üzere burada da o yazılmış...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Ben şimdi en doğru olanı nedir ne yapayım.Su ile nemlendirme yapayım'mı yoksa Havuç,Salatalık ile rendeleyip o şekilde'mi nemlendirme işlemi yapıp vereyim.

Birde 2 adet yavru Muhabbetim var ölçüsü nedir ve nemlendirme için ne kadar sebze veya meyve rendelemesi yapayım.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Ya kusura bakmayın bir konu açtım malesef konu yorum yapan arkadaşlar içerisinde kırıcı yöne sevk olmuş.Kusura bakmayın keşke konuyu açmasaydım vallaihi benim yüzümden tartıştınız.

:( :(
Tartışma,kırıcılık yaşanacak hiç birşey yok aslında herkes kendi düşüncesini beyan ediyor sadece.

Nemlendirme olayınıda artık siz karar vereceksiniz.Su ile mi meyve/sebze ile mi ?

2 yavru m.kuşuna(Tam olarak ne kadarlık bilmediğim için) 1/1,5 yemek kaşığı kadar mama verebilirsiniz.İçerisinede havuç olarak söylüyorum çeyrek havuç rahatlıkla nemlendirecektir.Ama yapacak olan başında duracak olan sizsiniz.Ne kadarlık bir katkı ile nemleneceğini siz göreceksiniz...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
biri 4 aylık diğeri 3 aylık :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bende yıllardır havuçla nemlendirip veriyorum mevsime göre brokoli pancar isteğe göre yumurta ve patateste katılabilir

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben hep kendi hazırladığım mamadan veriyordum bende ilk defa pazar günü cede mama aldım bir tane havuç rendeleyip mamadan ilace ettim kıvamı tutacak kadar mama kattım çok az bira mayası ve diazym 256 ekledim kuşlarım sevdi bayada mama oldu bence yarım havuçla yapın siz mama kaplarına koyun kalanını dolapta bekletip ertesi gün verin.