CEDE MAMA SON KULLANMA TARİHİ

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Herkese hayırlı üretimler. Biraz önce vividbird sitesinden dün sipariş etttiğim 1 kilo cede mama geldi. Fakat üzerindeki son kullanma tarihi 09.2013 yani 3 ay sonra bitiyor son kullanma tarihi. elimde 3 çift var. vividbird ile görüştüm bu ürünü en az 2 sene kullanabilirsiniz dedi. Yani 09.2014 e kadar kullanabilirsiniz dedi. Sıkıntı çıkmaz bozulacak bir ürün değil dedi. Yorumlarınızı bekliyorum.

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Tam bilgim olmamakla birlikte Son kullanma tarihi çok yakın ise bitiremicekseniz iade edin derim

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
elimde 3 çift var ve tam 3 ay sonra bitiyor son kullanma tarihi bitirmem mümkün değil ama vividbird den bir kişi 2014 ün 9.uncu ayına kadar kullanabilirsin dedi bu ürünler en az 2 yıl boyunca kullanılabilirmiş. ne yapıcam bilemiyorum kesin bir bilgi lazım.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
iki yıl fln değil buz dolabında saklayın 3 ay daha kullanın. benim aldığım satıcı öyle dedi ve bende bir kısmını dondurucuya koydum. kadir bey size erken tarihliyi göndermişler ben 1/1/2014 tarihli aldım.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
eylül dahil 4 ay oluyor o zaman yapacak birşey yok 4 ay kullanıcam kullanabildiğim kadar buzdolabında saklarım hepsini eylül bittikten sonrada dökerim çöpe birdahada vividbird.com.tr den hiçbirşey almam sahtekar herifler.

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Dostum hoşuna gitmeyenvbir durum var ise iade almak zorundalar neden boşa gitsin telefon aç söyle iade etmek istiyorum diye yada s. Kullanım tarihi ileri olanla değiştir

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
üzerinde son kullanma tarihi örneğin 4 ay sonra bitecek şekilde yazıyorsa ve ürünü aldığınız yerle irtibata geçip telefona çıkan X kişi "bu ürünü daha 1 yıl, 2 yıl kullanabilirsiniz bıdı bıdı bıdı" diye konuşuyorsa daha o işyerinin veya firmanın güvenirliğimi kalır???
o halde kutunun üzerine süs olsun diye son kullanma tarihini yazmışlar her halde!!!

paylaştığın iyi oldu alacağım varsa bile almam o firmadan herhangi bir şey...

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Hasan ALAGÖZ' Alıntı:
Dostum hoşuna gitmeyenvbir durum var ise iade almak zorundalar neden boşa gitsin telefon aç söyle iade etmek istiyorum diye yada s. Kullanım tarihi ileri olanla değiştir
Hasan hocam tabii ki içime sinmedi ama elimdeki çiftlerde yumurtadan çıkmış yavrular var elimde mama kalmadı hiç mamam yok 2 gündür petibör bisküvi irmik karışımı yapıp veriyorum onuda çok az tadına bakıp bırakıyorlar öylece. Ben bu ürünü kargoya vericem iade edicem onlar bana yeni ürün göndericekler ve bu yaklaşık 3-4 gün sürecek birde elinizdeki tüm ürünlerin son kullanma tarihi bu tarihlimi dedim evet dediler. Yani tamamen beni çıkmaza soktular o yüzden kullanabildiğim kadarını kullanayım 9. ay bittikten sonrada atarım çöpe yavrular mamasız kalmasın. İstanbulda bulamadım orlux yada cede bulsaydım alacaktım mecbur kaldım.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Mert AYDIN' Alıntı:
üzerinde son kullanma tarihi örneğin 4 ay sonra bitecek şekilde yazıyorsa ve ürünü aldığınız yerle irtibata geçip telefona çıkan X kişi "bu ürünü daha 1 yıl, 2 yıl kullanabilirsiniz bıdı bıdı bıdı" diye konuşuyorsa daha o işyerinin veya firmanın güvenirliğimi kalır???
o halde kutunun üzerine süs olsun diye son kullanma tarihini yazmışlar her halde!!!

paylaştığın iyi oldu alacağım varsa bile almam o firmadan herhangi bir şey...
Aynen öyle oldu abi komedi aslında ama yapacak birşey yok işte biz herzaman bu şekilde satıyoruz kullanma tarihi az kalmış olsada alıyorlar dediler iyice sinirlendim kapadım teli suratlarına mecburen kullanıcam 4 ay geri kalanı çöpe paramızla rezil olduk anlıyacağın. kargo ile falan uğraşamam daha fazla mamasız geçiyor kaç günüm idare edicem artık sağlık olsun. istanbulda olsa alacağım yerler yok işte.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sıkma kendini
yumurtayı haşla rendele ver
oda olur illa hazır mama gerekmez kadir..

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Eyvallah abi. Onuda yapıyorum mecburen onu güzel yiyorlar ama olsun sıkıntı yok dediğin gibifazla takmaya değmez.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
kadir ben son kullanma tarihi geçtikten sonraki 3 ay da kullandım. cam kavanozlara koyup derin dondurucu kısmına koydum. kokusunda ve renginde değişiklik olmadı ve bunu yiyen kuşlarımda da bir sorun olmadı. bende tane kuş var ve sorun yaşamadan bitirdim. sende yavrularda var senin bitirme süren daha kısa olur canını sıkma. dediğim gibi yap cam kavanozlara boşalt dolapta sakla sorun olmaz. 
burdan yazman iyi oldu karşı tarafın sana verdiği tepki artık onların müşteri kaybına neden olacak. bu arada mamanın fiyatını öğrenmemizin bir sakıncası varmı

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Mamanın tamamını kavanoza boşaltıp buzdolabının kapı rafına koydum inşallah sıkıntı çıkmaz . 12 tl mama + 5 tl kargo parası. toplam 17 tl ye geldi.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Difrize koymadım yanlız :) buzdolabının kapı rafında yani donmasın diye kullanalım bakalım bundan sonra başka firmalara yönelicez.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
mamayı severlerse markayı değiştirme. ben dost petden alıyorum almadan sordum tarihlerini ona göre gittim aldım. sende öyle birşey yapabilirsin :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
CeDe mama aldım. Bugün kullanmaya başladım. Kuşlar yadırgamadan yediler. Ben de beğendim. İçerik olarak baktığınızda çeşitli ve dengeli bir mama. Tavsiye ederim.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
bende cede mama aldım kokusu şahane içini inceledim ne ararsan var gerçekten güzel ama kullanma tarihi sorunu yaşadım oda sorun değil hilmi bey sizede çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplardan dolayı.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
bende cede mama aldım kokusu şahane içini inceledim ne ararsan var gerçekten güzel ama kullanma tarihi sorunu yaşadım oda sorun değil hilmi bey sizede çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplardan dolayı.
rica ederim kadir bir şeye heves eder alırsın sonra bir sorun çıkar miden bulanır bunu iyi bilip yaşadığım için söylemek istedim. mubişler seve seve yiyecekler sen takma ama 3 ayı da geçirme. Efekan senin son kullanma tarihi kaçtı

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Hilmi KURU' Alıntı:
mamayı severlerse markayı değiştirme. ben dost petden alıyorum almadan sordum tarihlerini ona göre gittim aldım. sende öyle birşey yapabilirsin :)
Ben de dostpetten aldım 3 hafta öce ama bana gönderdikleri cede mamanın son kullanma tarihi de maalesef eylül 2013, üstelik bende 2 çift var, yapacak bir şey yok...