CENNET PAPAĞANI FİYATLARI?

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
ailemizde cennet papağanı besleyen ve satan var.eminimki size yardımcı olacaklardır.....

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
yerli üretim yavru bulursanız.75-100 arası alabilirsiniz.şu son zamlardan dolaytı ithal cennetlerde bu ara 78 tl.toptancılarda satılmaya başladı.daha ucuz bulursanız onu bilmem ama onunda sağlık durumu nedir garantisi yoktur.bildiğiniz ve emin olduğunuz birisinde almanızı tavsiye ederim.kuş sağlıklı olsun para o kadar önemli olmuyor.sağlıksız kuşa para vereceğinize ,sağlıklı kuşa biraz fazla para ödeye bilirsiniz.sonuçta siz karlı çıkacaksıznız.

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
yerli üretim yavru bulursanız.75-100 arası alabilirsiniz.şu son zamlardan dolaytı ithal cennetlerde bu ara 78 tl.toptancılarda satılmaya başladı.daha ucuz bulursanız onu bilmem ama onunda sağlık durumu nedir garantisi yoktur.bildiğiniz ve emin olduğunuz birisinde almanızı tavsiye ederim.kuş sağlıklı olsun para o kadar önemli olmuyor.sağlıksız kuşa para vereceğinize ,sağlıklı kuşa biraz fazla para ödeye bilirsiniz.sonuçta siz karlı çıkacaksıznız.
Katılıyorum  bazı arkadaşlar hem kuş güzel olsun hem sudan ucuz olsun istiyorlar.

mmurat

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tunç
bende bir çift cennet var. yeni eşe geliyorlar. düşünüyorseniz kafesiyle 175 tl ye verebilirim. ankarada oturuyorum.. 0542 468 77 71

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Bende 1,2 gündür araştırıyorum ortalama fiyatları 70 lira civarı. icon_think

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
AYRICA RECEP KARDEŞ BU KONUYU SİTEDEN ZEKİ MÜLAYİM ABİYE DANIŞICAN BU İŞİN UZMANI O.KUŞ FİYATI PİYASA ÜZERİ AMA ADAM GARANTİ KARDEŞ

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
size tavsiyem ne alırsanız alın üreticiden yerinde görerek alın zeki abi ve yahya sayın bu işin ehli insanlar petşhoptan neyidi belirsiz kuşları alırsanız yumurtlamasını bekler durursunuz tercih sizin

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar ayrıca şunu belirtmek isterim.bir arkadaşımız fiyatın yüksek olduğunu yazmış.cennet veya sevda papağanı 40-60 tl.yede var.ama her zaman söylediğim gibi sadece 40-60 tl.ödediğinle kalırsın.yavru alamadığın veya evcilleştiremeiğin zaman paranın boşa gittiğini anlarsın.para önemlidir.ama parayın karşılığını alamadıktan sonra ister az öde istersen çok öde sana bir getirisi yoktur.bence kuşun kalitesine para ödeyin.piyasadaki toplama ve ithal kuşlarla .bizim yetiştirdiğimiz.bileziğini taktığımız.ilacını-vitamini verdiğimiz ve her türlü hastalıktan koruduğumuz.kuşlarımızı nasıl aynı kefeye koyabiliriz.değerlendirmek sizlere kalıyor.

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
arkadaşlar ayrıca şunu belirtmek isterim.bir arkadaşımız fiyatın yüksek olduğunu yazmış.cennet veya sevda papağanı 40-60 tl.yede var.ama her zaman söylediğim gibi sadece 40-60 tl.ödediğinle kalırsın.yavru alamadığın veya evcilleştiremeiğin zaman paranın boşa gittiğini anlarsın.para önemlidir.ama parayın karşılığını alamadıktan sonra ister az öde istersen çok öde sana bir getirisi yoktur.bence kuşun kalitesine para ödeyin.piyasadaki toplama ve ithal kuşlarla .bizim yetiştirdiğimiz.bileziğini taktığımız.ilacını-vitamini verdiğimiz ve her türlü hastalıktan koruduğumuz.kuşlarımızı nasıl aynı kefeye koyabiliriz.değerlendirmek sizlere kalıyor.
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
çok haklısın zeki bey katılıyorum size