Cennet papağanı gibi gözleri***(Habil TNT)

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Kafası ve suratı kapkara olacak muhtemelen tüyünü değiştirdiğinde black factor siyah yüz yani hayırlı olsun kuş değerli bir kuş benzer özelllikleri taşıyan bir kuşla eş tutarsa sırt pullarıda komple  siyah çıkabiliyor tabi önce simsiyah olanlar sonra beslenme diyetlerine göre renkler açılabiliyor maşallah  .

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
MAŞALLAH ,  habil abi çok güzel bayıldım acaba farkında oldugunun farkında mı :p Salma kafeslerde neden mutasyon daha fazla oluyo 1 dişiyi 1 den fazla erkek mi döllüyo abi..

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Ethem YAMAN' Alıntı:
MAŞALLAH ,  habil abi çok güzel bayıldım acaba farkında oldugunun farkında mı :p Salma kafeslerde neden mutasyon daha fazla oluyo 1 dişiyi 1 den fazla erkek mi döllüyo abi..
Salmada bir dişi bir erkek ile çiftleşirken yanına başka erkek geliyor. asıl erkeği yanına geleni kovayım derken başka erkek çiftleşiyor ondan kaynaklanabilir.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Habil TANTA' Alıntı:
Salmada bir dişi bir erkek ile çiftleşirken yanına başka erkek geliyor. asıl erkeği yanına geleni kovayım derken başka erkek çiftleşiyor ondan kaynaklanabilir.
çok ilginç ya , başka böyle değişik mutasyonlarla karşılaştın mı hiç sen..

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Ethem YAMAN' Alıntı:
çok ilginç ya , başka böyle değişik mutasyonlarla karşılaştın mı hiç sen..

öyle var enteresan ... kırmız göz albino bir dişim var ama renkli kuş... normalde sarı veya beyaz olur...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Habil TANTA' Alıntı:
öyle var enteresan ... kırmız göz albino bir dişim var ama renkli kuş... normalde sarı veya beyaz olur...
kırmızı göz lutino ve albino sarı ve beyaz dediğiniz gibi çok merak ettim kırmızı gözlü renkli kuş hiç görmedim :D maşşallah hocam.. Anaç olarak mı ayırıyosunuz onları ..

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Ethem YAMAN' Alıntı:
kırmızı göz lutino ve albino sarı ve beyaz dediğiniz gibi çok merak ettim kırmızı gözlü renkli kuş hiç görmedim :D maşşallah hocam.. Anaç olarak mı ayırıyosunuz onları ..
evet ... onların daha sonraki yavruları her zaman farklı türlerde çıkıyor...