habiltanta
Uzman Üyemiz
yok baktım göremedimÖmer ADAM' Alıntı:Abi salmaya bi bak cennet papağanı kaçmış olmasın![]()
yok baktım göremedimÖmer ADAM' Alıntı:Abi salmaya bi bak cennet papağanı kaçmış olmasın![]()
bakalım bir iki aya kadar belli eder kendini...Yaşar OCAKTÜRK' Alıntı:maşallah, siyah yüzlü mü olacak acaba. biliyorsun siyah yüzlüler ayrı bi mutasyon. güle güle büyüt...
Teşekkürler Şahin abi...Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Maşaallah. Daha nice böylesi sağlıklı yavrular almanı dilerim Habil
Salmada bir dişi bir erkek ile çiftleşirken yanına başka erkek geliyor. asıl erkeği yanına geleni kovayım derken başka erkek çiftleşiyor ondan kaynaklanabilir.Ethem YAMAN' Alıntı:MAŞALLAH , habil abi çok güzel bayıldım acaba farkında oldugunun farkında mıSalma kafeslerde neden mutasyon daha fazla oluyo 1 dişiyi 1 den fazla erkek mi döllüyo abi..
çok ilginç ya , başka böyle değişik mutasyonlarla karşılaştın mı hiç sen..Habil TANTA' Alıntı:Salmada bir dişi bir erkek ile çiftleşirken yanına başka erkek geliyor. asıl erkeği yanına geleni kovayım derken başka erkek çiftleşiyor ondan kaynaklanabilir.
Ethem YAMAN' Alıntı:çok ilginç ya , başka böyle değişik mutasyonlarla karşılaştın mı hiç sen..
kırmızı göz lutino ve albino sarı ve beyaz dediğiniz gibi çok merak ettim kırmızı gözlü renkli kuş hiç görmedimHabil TANTA' Alıntı:öyle var enteresan ... kırmız göz albino bir dişim var ama renkli kuş... normalde sarı veya beyaz olur...
evet ... onların daha sonraki yavruları her zaman farklı türlerde çıkıyor...Ethem YAMAN' Alıntı:kırmızı göz lutino ve albino sarı ve beyaz dediğiniz gibi çok merak ettim kırmızı gözlü renkli kuş hiç görmedimmaşşallah hocam.. Anaç olarak mı ayırıyosunuz onları ..
Murat BAYSAL' Alıntı:gercekten cok guzel masallah zeytin gozlu