CERE RENGI TEKRAR DONDU MAVIYE YENI RESIM EKLEDIM

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
forumda cere renklerini inceledim
kusumda hormonsal olarak hastalik var saniyorum
parcali mavi kusum sanirim 2 yasinda cere rengi mavi idi cok guzel bir maviydi
2-3 gun once ise kahverengi oldu
ve acayip tuy dokuyor kasiniyor
sorunu ne olabilir dogal yollarla nasil cozerim
yanina koydugum disi ise nerdeyse erkegin uzerine cikacak gibi acayip istekli ama erkek yalandan opuyor gibi disi cok sikistirirsa erkek vuruyor disimde tuyde cere ustunde kristalimsi tuyler cikmaya basladi
yardimlarinizi bekliyorum
ornek resim birebir ayni bendeki  ile

EN SON HALI

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
geçmiş olsun deneyimli arkadaşlar en kısa sürede cevaplayacaklardır

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
fotoğraf koymazsan kimse görmeden yorum yapmaz.Hem bence senin erkek diye baktığın kuş bayağı dişi.Şu anda kızıştığı için rengi kahve olmuş.Öyle her 3 kuşun 1inde çıkmaz ki hormonal bozukluk.Nadir olarak çıkar.Anca bu kadar olur görmeden.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
resim atman iyi olacaktır. mavilik nasıl bi maviydi açık mavimi yoksa yukarıdaki resimdeki gibimi burun delikleri etrafı hangi renkti bunları bilmemiz gerekiyor eğer burun deliklerinin etrafı beyaz diğer yerler mavi ise o kuş dişidir kızıştığı içinde kahverengiye dönmüştür.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Emre CEYHAN' Alıntı:
fotoğraf koymazsan kimse görmeden yorum yapmaz.Hem bence senin erkek diye baktığın kuş bayağı dişi.Şu anda kızıştığı için rengi kahve olmuş.Öyle her 3 kuşun 1inde çıkmaz ki hormonal bozukluk.Nadir olarak çıkar.Anca bu kadar olur görmeden.
cere üzeri kristalimsi tüy ilk defa duydum resim çekseniz iyi olacak bence

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Emre CEYHAN' Alıntı:
resim koyamiyorum teknik bir sorun var
kusum erkek bayagi bir erkek
Misirda ki kuslarin cogu hazta 2 kustan 1 tanesi hastadir genelde gagalari vs asiri uzar ayaklari sorunludur sebebi ise guvercinlerle beraber yetistirmeleri saniyorum

Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
resim atman iyi olacaktır. mavilik nasıl bi maviydi açık mavimi yoksa yukarıdaki resimdeki gibimi burun delikleri etrafı hangi renkti bunları bilmemiz gerekiyor eğer burun deliklerinin etrafı beyaz diğer yerler mavi ise o kuş dişidir kızıştığı içinde kahverengiye dönmüştür.
guzel koyu parlak bir mavisi vardi beyazlik vs yoktu resimdeki ile bire bir ayni hatta resimler benim kusun bile diyebilirim o derece

servisten gelmeyecek benim kamera yeni bir tane almak sart oldu
aksam kuscuya goturcem ancak ona pek guvenmiyorum
sizlerde yorumda bulunursaniz iyi olacak
herkese tsklr

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ 1000 DA 1 DE OLSA BU SANA DEK GELDIYSE 1000 DE 1000  DEMEKTIR KUŞUNUZU DEĞİŞTİRİN VAKIT KAYBETMEYIN KUŞUNUZ KANAT ALTINA KAFASINI SOKARAK UYUYORMU SANA BAKARKEN VEYA TUNEKTEYKEN TEK AYAĞINI KISIYORSA RAHATSIZDIR İŞTAHI NASIL  MISIR AÇŞIRI SICAK OLDUĞUNDAN BAZI YORESEL HASTALIKLAR SOZ KONUSU BAYANLARIN SUNNETINI DUYMUŞTUM SLM

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar resim eklemeye calistim ancak yakin cekimlerim hep sorunlu  photo photo photo

ben sari kusumu disi mavi kusumu erkek olarak biliyorum
mavi kusun ceresi parlak bir mavi idi 4 gun once bu hale geldi forumdan okudugum kadariyla
hormansal bozukluk diye algiladim
dun forumdan arkadasin biri bu kizismis bir disi dedi
aksamda kuscuya goturdum baktirdim
sari kusuma ingiliz bandi cinsi erkek (erkek tavirlari sergiliyor erkek gibi kur yapiyor gibi hissediyorum)
diyer mavi kusuma disi dedi hasta felan degil dedi iyice kafam karisti
yeni resimlerle tecrubeli ustalrimiz konuyu bir acikliga kavusturabilirmi

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar ıkı konu acmıstım bır bırıyle baglantılı konular oldu
sarı kusuma dısı yorumları aldım
mavı kusumdamı dısı acaba yoksa hastamı
sarının dısı oldugunu dusunursek ya bu erkek degıl yada hasta bır erkek
gerı kuscuya verıp degıstıreyımmı acaba ?
onu da yorumlarsaniz bu isi aksam cozume kavusturayim
degerli yorumlariniz icin tsklr

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bence her iki kuşunuz da dişi, hasta filan değiller, gayet sağlıklılar. üretim açısından bakacak olursak mavi olan dişi tam olarak kızışmış durumda...bu kuşu değiştirmeyin, sarı dişiyi bir erkekle değiştirin.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
bence her iki kuşunuz da dişi, hasta filan değiller, gayet sağlıklılar. üretim açısından bakacak olursak mavi olan dişi tam olarak kızışmış durumda...bu kuşu değiştirmeyin, sarı dişiyi bir erkekle değiştirin.
+1

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

murat arı

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
arı
ikiside dişi olola bilir mavi kuş genetik olarak çeresi mavi olabilir bende çeresi mavi olan erkek sandığım bir kuş aldım şuanda 5 tane yumurtladı :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
+1

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Hakan bey bu kuşun göz irislerine bi bakarmısınız? Muhtemelen birinde net olarak göreceksiniz, diğerinde göremeyeceksiniz. Benim bi kuşumda hemen hemen aynı diyebilirim. Hormonsal bozukluk

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Ustam dişi gibi ama bence hormonal bozukluk var değiştirip sağlıklı bir erkek almanız iyi olur

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
arkadaşlar arkadaşın mavi kusu dısı değıl erkektir. çunku aynı sorun benım bı erkek kusumdada görüldü. rengi baya kahverengi oldu. hormonal bir bozukluk. ve asabiyet gösteriyor bu halinde. bunun herhangi bi tedavisi var mı? onu soruyor arkadaş. ikisi de dişi deyip geçmeyin.. böyle bi sorun var biliyorsanız tedaviyi cevap verirsiniz olur biter. bilmişlik yapmaya gerek yok. selametle...

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
merhaba arkadaslar bazi arkadaslar kizismis bir disi diye yorumlamislardi bir umutla bekledim ancak icimden bir ses bu kus disi degil erkek diye hep bagirdi
kus kesinlikle bir erkek ve hasta hormonal bozuklugu olan bir kus
ilk aldigimda 20 gun ce kus halsiz idi ancak cok guzel bir durusu ve ben sapina kadar erkegim diyen bir cere rengi vardi
gecen hafat basi gagasi birden bire kahveye dondu 3-5 gun boyle kaldi kus sadece yemek icin hareket ediyordu
2-3 gun oncede tekrar maviye donmeye basladi ve kesin emin oldum hasta olduguna goturup kusu aldigim yerden baska bir kusla degistirdim
nasil iyilesir bilmem burda bana bu konuda yardimci olacak kisi ve imkanlarda olmadigindan degistirdim