Ercan Uçar
Uzman Üyemiz
2 Ay önce bst kafesten show jumbolar için yaptırdığım iki katlı (4 kafes) malzeme dolaplı tekerlekli ışık sistemli 70 CM Genişliğinde profosyonel yuvalıklı kafesimi üretimi bıraktığım için satıyorum .
Elimde ayrıca Yem temizleme makınası ( AKYOL KARDEŞLER'DEN ALINMA ) 1 AYLIK
POZLAMA KAFESİ ( AKYOL KARDEŞLERDEN ALINMA )
15 KG TABAN KUMU
5 KG VERSELEGA KOVA YEM
CİMLENDİRME APARATI
150 TL DEĞERİNDE VİTAMİN
VERSELEGA MAMA VS
VE BİR SÜRÜ DAHA MALZEME VARDIR .
YER : İSTANBUL ESENYURT HARAMİDERE CARFUR ARKASI .
İLETİŞİM : 05324377067
Show takımlar için ayrıca irtibata geçebilirsiniz Elimde hali hazırda 3 takım çalıştığım garantili show takım mevcuttur .
Kafesin faturası mevcuttur daha 1 aydır aktif olarak kullanıyorum . Kafes 500 tldir . Kafesin yanında extra profosyonel büyük yuvalıklar güveç tabakları yem mama için herşeyiyle verilicektir . Kafes taban ızgaralı ve oldukça kullanışlıdır . fotolar yeni çekilmiştir.
KAFES YUVALIKLAR VE TÜM İÇİNDEKİ YEMLİK SULUK TÜNEK 500 TL FATURASI MEVCUT . GÖNDERİM YOK TAŞINMASINA YARDIMCI OLURUM.

Yem temizleme makinası 1 aylık 2 kere kullanıldı. 60 TL

Stüdyo kafes 90 tl :

TÜM MALZEMELERİ ALAN ARKDAŞA 15 KG TABAN KUMU 5 KG VERSELEGA AÇILMAMIŞ YEM 2 KG VERSELEGA ACILMAMIS ORLUK MAMA 150 TL DEĞERİNDE VİTAMİN VE KATKI MALZEMELERİ HEDİYE EDİLİCEKTİR.
HERŞEY TOPLAM 650 TLDİR . PAZARLIK YOK İNDİRİM YOK VERDİĞİM FİYATLAR ÇOK ÇOK NORMAL SADECE YEM MAMA VİTAMİN BANA MALİYETİ 200 TLNİN ÜSTÜNDE.
Elimde ayrıca Yem temizleme makınası ( AKYOL KARDEŞLER'DEN ALINMA ) 1 AYLIK
POZLAMA KAFESİ ( AKYOL KARDEŞLERDEN ALINMA )
15 KG TABAN KUMU
5 KG VERSELEGA KOVA YEM
CİMLENDİRME APARATI
150 TL DEĞERİNDE VİTAMİN
VERSELEGA MAMA VS
VE BİR SÜRÜ DAHA MALZEME VARDIR .
YER : İSTANBUL ESENYURT HARAMİDERE CARFUR ARKASI .
İLETİŞİM : 05324377067
Show takımlar için ayrıca irtibata geçebilirsiniz Elimde hali hazırda 3 takım çalıştığım garantili show takım mevcuttur .
Kafesin faturası mevcuttur daha 1 aydır aktif olarak kullanıyorum . Kafes 500 tldir . Kafesin yanında extra profosyonel büyük yuvalıklar güveç tabakları yem mama için herşeyiyle verilicektir . Kafes taban ızgaralı ve oldukça kullanışlıdır . fotolar yeni çekilmiştir.
KAFES YUVALIKLAR VE TÜM İÇİNDEKİ YEMLİK SULUK TÜNEK 500 TL FATURASI MEVCUT . GÖNDERİM YOK TAŞINMASINA YARDIMCI OLURUM.

Yem temizleme makinası 1 aylık 2 kere kullanıldı. 60 TL

Stüdyo kafes 90 tl :

TÜM MALZEMELERİ ALAN ARKDAŞA 15 KG TABAN KUMU 5 KG VERSELEGA AÇILMAMIŞ YEM 2 KG VERSELEGA ACILMAMIS ORLUK MAMA 150 TL DEĞERİNDE VİTAMİN VE KATKI MALZEMELERİ HEDİYE EDİLİCEKTİR.
HERŞEY TOPLAM 650 TLDİR . PAZARLIK YOK İNDİRİM YOK VERDİĞİM FİYATLAR ÇOK ÇOK NORMAL SADECE YEM MAMA VİTAMİN BANA MALİYETİ 200 TLNİN ÜSTÜNDE.