çeşitli malzemeler pvc kafes vs

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
2 Ay önce bst kafesten show jumbolar için yaptırdığım iki katlı (4 kafes)  malzeme dolaplı tekerlekli ışık sistemli 70 CM Genişliğinde profosyonel yuvalıklı kafesimi üretimi bıraktığım için satıyorum .

Elimde ayrıca Yem temizleme makınası ( AKYOL KARDEŞLER'DEN ALINMA ) 1 AYLIK
POZLAMA KAFESİ ( AKYOL KARDEŞLERDEN ALINMA )
15 KG TABAN KUMU
5 KG VERSELEGA KOVA YEM
CİMLENDİRME APARATI
150 TL DEĞERİNDE VİTAMİN
VERSELEGA MAMA  VS
VE BİR SÜRÜ DAHA MALZEME VARDIR .

YER : İSTANBUL ESENYURT HARAMİDERE CARFUR ARKASI .
İLETİŞİM : 05324377067

Show takımlar için ayrıca irtibata geçebilirsiniz Elimde hali hazırda 3 takım çalıştığım garantili show takım mevcuttur .

Kafesin faturası mevcuttur daha 1 aydır aktif olarak kullanıyorum . Kafes 500 tldir . Kafesin yanında extra profosyonel büyük yuvalıklar güveç tabakları yem mama için herşeyiyle verilicektir . Kafes taban ızgaralı ve oldukça kullanışlıdır . fotolar yeni çekilmiştir.

KAFES YUVALIKLAR VE TÜM İÇİNDEKİ YEMLİK SULUK TÜNEK 500 TL FATURASI MEVCUT . GÖNDERİM YOK TAŞINMASINA YARDIMCI OLURUM.

Yem temizleme makinası 1 aylık 2 kere kullanıldı. 60 TL

Stüdyo kafes  90 tl :

TÜM MALZEMELERİ ALAN ARKDAŞA 15 KG TABAN KUMU 5 KG VERSELEGA AÇILMAMIŞ YEM 2 KG VERSELEGA ACILMAMIS ORLUK MAMA 150 TL DEĞERİNDE VİTAMİN VE KATKI MALZEMELERİ HEDİYE EDİLİCEKTİR.

HERŞEY TOPLAM 650 TLDİR . PAZARLIK YOK İNDİRİM YOK VERDİĞİM FİYATLAR ÇOK ÇOK NORMAL SADECE YEM MAMA VİTAMİN BANA MALİYETİ 200 TLNİN ÜSTÜNDE.

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
hayırlı satışlar yakın olsam kesinlikle kaçırmazdım

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
amaç kar gütmek değildir arkdaşlar sonuçta hepimiz hobiciyiz tek tek almaya kalktığınızda totalde 2 katı para ödeyip alamıyacağınız malzemeler ilaçlar mamalar vvitaminler ve daha bir sürü malzeme var . ALAN hayrını görsün güle güle beslesin.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ercan Bey,

Üretimi bırakmanıza üzüldüm. Hayırlısı olsun.

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Tüm ürünler satıldı sadece pvc kafes ve salma kalmıştır .

Pvc kafes yuvalıklar + salma + ekipmanları hepsi 550 tlye verilicektir kafesin sırf bana maliyeti 750 tldir faturası vardır fatura ile teslim edilicektir.
Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim .