cevap lütfen

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
muhabbet kuşu yavrularımın büyüklüğü annesini geçti ama hala yuvadan atlamadılar.bi sorun varmıdır yoksa henüz tam olarak gelişmemişlermidir.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kendi adıma yavru anne ve baba ile ne kadar çok kalır ise o derece sağlam bünyeye sahip oluyor.Zira benim üretim hanem de anne yavrular yeme düşecek seviyede olamasına karşın yumurtlayıp hem de yuvalık da yavruları ile birlik de yumurta basıyor.Anne ve babayı rahatsız etmiyor ise siz de rahatsız olmayın... 

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
40 günlük yavru  yuvada anneyi çok rahatsız edecek ve strese sokacaktır hatta yavrular bir an annenin şiddetine maruz kalırlar oyüzden yavrular 35 günlük olduğunda ister yuvadan atlasın ister atlamasın yavruyu yuvadan almanızı öneririm anne kuşa fazla yüklenmeye gerek yok yazıktır  zaten 30 günlük bir yavru kendine bakabilir yem kırabilir....

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Kanat altları tüyleri ve popsundaki tüyleri tamaladıysa sorun yok anne babanın gazabına uğramadan yanından alın

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
ben genelde yavruların yem kırdığını görmeden yuvadan almaya korkuyorum.aç kalır falan diye.ama madem siz öyle diyosunuz gidip ayırıyım.teşekkürler yardımlarınız için

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
hilmi abinin dediği gibi kanat altı tüyleri ve kuyruk kısmındaki tüylerde tamamlanma söz konusu olduğu zaan labilirsiniz. bu süre zarfıda ortalama 30-40 gün arasıdır. yavruları ayrıp ayırdığınız yre bolca beyaz darı dökerseniz bir problem yaşamassınız.

aga33

Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
behar
Habil TANTA' Alıntı:
hilmi abinin dediği gibi kanat altı tüyleri ve kuyruk kısmındaki tüylerde tamamlanma söz konusu olduğu zaan labilirsiniz. bu süre zarfıda ortalama 30-40 gün arasıdır. yavruları ayrıp ayırdığınız yre bolca beyaz darı dökerseniz bir problem yaşamassınız.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
eğer bahsettiğiniz gibi olduysalar gönül rahatlığıyla başka bir kafese alacbilirsiniz hayırlı olsun darısı kardeşlerinin başına

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
tüylerinin oluşumu tamamlanmış.iki kardeşin ikiside harika uçuyolar :) bende ayırdım artık.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Kendi adıma yavru anne ve baba ile ne kadar çok kalır ise o derece sağlam bünyeye sahip oluyor.Zira benim üretim hanem de anne yavrular yeme düşecek seviyede olamasına karşın yumurtlayıp hem de yuvalık da yavruları ile birlik de yumurta basıyor.Anne ve babayı rahatsız etmiyor ise siz de rahatsız olmayın...  +1

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Kanat altları tüyleri ve popsundaki tüyleri tamaladıysa sorun yok anne babanın gazabına uğramadan yanından alın
+
Çıktıgı tarihi tam biliyorsanız 35-40 günlük oldularsa hiç teredtüt etmeden alabilirsin...