Cevaplarınızı Bekliyorum

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
İyi günler Konuşan kuşuma eş almıştım dişi kuş benden önce arkadaşımdaydı, arkadaşım o dişiden yavru almıştı.Benim kuşla da İki kere kuluçka geçirdi ilkinde 4 yumurta biri çıktı öldü. Diğerinde 7 yumurta 1 i doluydu çıkamadı.Dişiyi değiştirdim 12 aylık bir dişi getirdim kızgın hemen yuvayı inceledi ve ilk gün çiftleştiler fakat bugün 7 gün oldu hala çiftleşiyorlar dişi yuvaya az giriyor orda pek kalmıyor sizce neden yumurtlamıyor olabilir dişinin sanırım ilk kuluçkası olacak Erkek(Paşa) 18 aylık ve hiç rahat bırakmıyor dişiyi yorumlarınızı bekliyorum.Önceki dişi biraz yaşlı idi eğer bundan da yumurtlayıp çıkmazsa tohumu yok diye düşünecegim tabi yumurtlarsa iyi günler.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
biraz sabredin ve kuşları fazla rahatsız etmeyin bu dişi ile olan kuluçkasını inceleyin sorunsuz geçer umarım. ayrıca erkek kısır olmuş olsaydı ilk dişinin dolu yumurtası olduğunu söylemişsiniz demek ki kısır değil.

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
Mahsun ECE' Alıntı:
biraz sabredin ve kuşları fazla rahatsız etmeyin bu dişi ile olan kuluçkasını inceleyin sorunsuz geçer umarım. ayrıca erkek kısır olmuş olsaydı ilk dişinin dolu yumurtası olduğunu söylemişsiniz demek ki kısır değil.
İlk yumurtada 4 de 2 idi son yumurtada 7 de 1 dolu idi dişiyi değiştirdim bahsettigim gibi az önce de gördüm 4 defa çiftleştiler üst üste :) Fakat dişi yuvalık konusunda biraz agır davranıyor sanki ya da ilk kuluçkası oldugundan pek bilmiyor giriyor fazla durmuyor geri çıkıyor beklemedeyim zaten :)

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
cevabını kendiniz vermişsiniz daha ilk kuluçkası tecrübesizdir zamanla düzelir bu durum siz sadece sabredin ve besin gereksinimlerini yerine getirin yeterlidir. ve fazla rahatsız etmeyin.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ACEMİLİK ZAMANA BIRAKIN RAHAT BIRAKIN YEM SU PERYODIK BAKIMI YANI SIRA VİTAMİN TAKVİYESİ YAPIN YETER... TV İZLER GİBİDE İZLEMEYİN  YUVALIĞA TALAŞ KOYMAYI UNUTMAYIN