Kafeste duran kuşlara doğrudan sıkılabilir mi? Yoksa yemlik, suluk, v.s. çıkartılmalı mı? Kuşların yediğine, içtiğine temas etse zarar verir mi?Mert AYDIN' Alıntı:a101 lerde satılıyor yesil sarı ambalajlı fiyatı 5 tl
%100 etkili
şu anda yaz mevsimi ve salmalara ayırmış olduğum kuşların boşta olan ekipmanlarına yuvalık kafes v.s. püskürttüm, mükemmel...
bu a101 de satılan bildiğimiz karasinek ve sivrisineklere karşı etkili değilmi ben nezamandır a101 de onu görüp almıyordum eğer sen denediysen ve memnun kaldıysan hemen alayımMert AYDIN' Alıntı:a101 lerde satılıyor yesil sarı ambalajlı fiyatı 5 tl
%100 etkili
şu anda yaz mevsimi ve salmalara ayırmış olduğum kuşların boşta olan ekipmanlarına yuvalık kafes v.s. püskürttüm, mükemmel...
üzerinde pire için v.s. de yazıyorduGökhan YILDIZ.' Alıntı:bu a101 de satılan bildiğimiz karasinek ve sivrisineklere karşı etkili değilmi ben nezamandır a101 de onu görüp almıyordum eğer sen denediysen ve memnun kaldıysan hemen alayım
tabiki yem su ve kuşlardan uzak kullanacaksın ve hatta kafesten kuşları çıkarman gerekir yemlikleri ve suluklarıdaAhmet KARA.' Alıntı:A101'den aldım ama üzerinde yem ve sulardan uzak tutun yazıyor, kafes tülüne sıksam sıkıntı olur mu? Bir de ızgaralı kafeslerimin çekmece kısımlarında taban kumu var, taban kumu üzerine sıksam sorun yaratır mı?