chrysamed kullanan varmı?

devran

Takipçi Üyemiz
arkadaslar bitlerle basım dertte chrysamed adlı bir ürün duydum.cok etkılı bır ılacmıs.baktım sitesine bircok ürünü var chrysamed'in kullanan var mi arkadaslar kuslar uzerinde eger var ise chrysamed"in hangi ürününü tavsiye edersiniz?

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Crysamedin yeşil renkli ambalajda olan ürününü kullandım ve çok memnun kaldım. Denemenizi tavsiye ederim. 1 - 2,5 - 5 litrelikleri mevcut

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Chrysamet vet diye bi ürünü var ben onu kullanıyorum. Bitler için özel ürün tarım bakanlığı onaylı

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
allah yardımcın olsun kardeş güçlü bir ilaç ama solüsyon şeklinde alıp dozu artırıp uygularsan daha iyi olur ben koruma amaçlı uyguluyorum 2 ayda bir kuşlara zararı yok

devran

Takipçi Üyemiz
arkadaslar bugun chrysamet vet siparıs verdim.dıger ürünleri hakkinda bir bılgım olmadıgı ıcın almadım.cunku cok ürünü var.ismail ileri kardesim yesil kutulu demissın ama bulamadım inteksits vs.bır cok ılac var hepinıze cok tsk arkadaslar saolun

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Hocam önemli olan sonuca ulaşmanız. Ispartada crysamedin satış temsilciliğini yapan bir veteriner kliniğinden aldım.Aldığımda kırmızısı ve yeşili vardı. Veteriner arkadaş bana yeşil olanını verdi.Kullandım çok faydasını gördüm. Ankarada Ertuğrul Gazi AYDIN abim şu anda bu ürünlerin satışını ve temsilciliğini yapıyor.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
a101 lerde satılıyor yesil sarı ambalajlı fiyatı 5 tl
%100 etkili
şu anda yaz mevsimi ve salmalara ayırmış olduğum kuşların boşta olan ekipmanlarına yuvalık kafes v.s. püskürttüm, mükemmel...

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Mert AYDIN' Alıntı:
%100 etkili
şu anda yaz mevsimi ve salmalara ayırmış olduğum kuşların boşta olan ekipmanlarına yuvalık kafes v.s. püskürttüm, mükemmel...
Kafeste duran kuşlara doğrudan sıkılabilir mi? Yoksa yemlik, suluk, v.s. çıkartılmalı mı? Kuşların yediğine, içtiğine temas etse zarar verir mi?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert AYDIN' Alıntı:
%100 etkili
bu a101 de satılan bildiğimiz karasinek ve sivrisineklere karşı etkili değilmi ben nezamandır a101 de onu görüp almıyordum eğer sen denediysen ve memnun kaldıysan hemen alayım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
bu a101 de satılan bildiğimiz karasinek ve sivrisineklere karşı etkili değilmi ben nezamandır a101 de onu görüp almıyordum eğer sen denediysen ve memnun kaldıysan hemen alayım
üzerinde pire için v.s. de yazıyordu
aldım ve denedim gökhan %100 etkili

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
A101'den aldım ama üzerinde yem ve sulardan uzak tutun yazıyor, kafes tülüne sıksam sıkıntı olur mu? Bir de ızgaralı kafeslerimin çekmece kısımlarında taban kumu var, taban kumu üzerine sıksam sorun yaratır mı?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ahmet KARA.' Alıntı:
A101'den aldım ama üzerinde yem ve sulardan uzak tutun yazıyor, kafes tülüne sıksam sıkıntı olur mu? Bir de ızgaralı kafeslerimin çekmece kısımlarında taban kumu var, taban kumu üzerine sıksam sorun yaratır mı?
tabiki yem su ve kuşlardan uzak kullanacaksın ve hatta kafesten kuşları çıkarman gerekir yemlikleri ve suluklarıda
ve kullandıktan sonra bir iki gün havalandırman lazım ..

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Kuşlara çok uzaktan sıktım etrafa gerektiği kadar 2 -3 gün sonra hiç birşey göremezsin ne kadara ne kadar kullandım hatırlamıyorum şimdi biyotoks-f 100ml kullanıyorum gerçekten etkili 1 litreye 1 cc aynı şekil kuşlara uzaktan ,etrafa normal şekilde.